Saraçoğlu’nu Erdoğan tanıttı

361

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla, Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’na Kütahya Belediye Başkan adayı Kamil Saraçoğlu da katıldı.

Önceki gün adaylığı tebliğ edilen AK Parti Kütahya Belediye Başkan adayı dün yapılan aday tanıtım toplantısı için Ankara’daydı.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ile kadın ve gençlik kolları başkanlarının da katıldığı aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan Saraçoğlu’nun ismini, “Önceki dönem belediye başkanımız Kamil Saraçoğlu” ifadeleriyle anons etti. Saraçoğlu, Kütahya ekibiyle sahnede görüşen Erdoğan ile baş başa da kısa bir görüşme yapması dikkat çekti. Tanıtım toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, “MHP adaylarını destekleyeceğimiz 7 ilde de aynı azim, şevk ve samimiyetle çalışacağız. Cumhur İttifakı’nda ayrım asla olmayacak. Hiç kimse, şahsımız dahil hiç kimseye, ‘tıpış tıpış oy vermek’ zorunda değil. Biz, ayrım yapmadan insanımızı ‘velinimet görerek’ kapısını çalmak zorundayız.” ifadelerini kullandı.

RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir