PTT 183 yaşında

531

Kütahya’da PTT’de işlem yaptıran 183. müşteri Ayşe Atıkan’a, kurumun kuruluş yıl dönümü olması nedeniyle çeşitli hediyeler takdim edildi.

PTT’de gişelerimde işlem yaptıran Atıkan, işlemin ardından sürprizle karşılaştı. PTT Kütahya Başmüdürü Ramazan Özdoğru, PTT’nin 183’üncü yıldönümü olması nedeniyle günün şanslı müşterisi olduğunu belirtti.

Atıkan da böyle bir sürprizle karşılaştığı için mutlu olduğunu söyledi.

PTT Kütahya Başmüdürü Ramazan Özdoğru, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, PTT’nin 23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti olarak Osmanlı Devleti içerisinde iletişim ve haberleşmeyi sağlamak üzere kurulduğunu hatırlattı.

PTT’nin yaklaşık 2 asırdır geçmiş ile gelecek arasında köprü kurduğunu belirten Özdoğru, şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonu ışığında yenilikçi çözümler ile vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı geçmişte olduğu gibi bugün de sürdüreceğiz. Dünyada büyük bir hızla yaşanan dijital değişim ve dönüşümü yakından takip ederek çalışmalarını sürdüren PTT AŞ, iki asra yaklaşan tecrübesini yenilikçi bir hizmet anlayışı ile birleştirerek, hizmet sunduğu alanlarda Türkiye Yüzyılı vizyonu ile bir dünya markası olma hedefine emin adımlarla yürüyor. Sürekli kendini yenileyen PTT AŞ, yenilikçi projeler ile geçmiş ile günümüz arasında büyük bir fark ortaya koyuyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da bu konuda PTT AŞ’nin projeleri ile ilgilenmiş, İzmir’de katıldığı bir tören öncesi PTT AŞ yetkilileri ile birlikte Şirketin yerli ve milli ürünü Kargomat 7/24’ü test ederek yapılan hizmet hakkında bilgiler almıştı. PTT AŞ, Türkiye Yüzyılı hedeflerinden biri olan ortak geleceğimizi koruma doğrultusunda “Sürdürülebilirliğin Yüzyılı” için adımlar atmış, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS) projesi ile kâğıt kullanımının azalmasına katkı sağlamıştır.”

Özdoğru, PTT’nin günümüzde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak Türkiye’nin dört bir yanında, geniş hizmet ağı ile posta, kargo, lojistik, filateli ve e-ticaret gibi birçok sektörde vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için hizmetlerini sunmayı sürdürdüğünü, şirket hizmetlerine ek olarak sportif faaliyetlere destek vererek, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesine de katkı sağladığını sözlerine ekledi. MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir