Vali Musa Işın’dan kurum ziyaretleri

585

Vali Musa Işın, kamu kurum ve kuruluşları ziyaretleri kapsamında Zafer Kalkınma Ajansını ziyaret etti.

Işın, yürütülen projeler, yatırım destek programları ve planlanan faaliyetler hakkında Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz’dan bilgiler aldı.
Gümrük Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Işın, Gümrük Müdürü Şenel Küçük’ten teşkilat yapısı ve faaliyet alanları hakkında bilgiler alarak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
Kurumun İl Müdürü Mehmet Albayrak’tan da bilgiler alan Işın, Kütahya’nın sanayi sektöründeki potansiyelini değerlendirdi.
Yeni yatırımların teşvik edilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini belirten Vali Işın, Kütahya’nın sanayi şehri olduğuna dikkat çekerek ilin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak projelerin destekleneceğini söyledi.
Vali Musa Işın’ın bir sonraki durağı Ticaret İl Müdürlüğü oldu. Müdürlük bünyesinde yürütülen hizmetler, denetim faaliyetleri, ticaret sektörüne ilişkin hususlar, kooperatifler, kadın kooperatifleri, tüketici haklarını korumaya yönelik çalışmalar hakkında İl Müdürü İsmail Hakkı Uygun’dan bilgiler alan Vali Işın, müdürlük personeliyle de görüşerek çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.
Vali Işın son olarak Kütahya Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliğine (KÜTESOB) iade-i ziyarette bulundu.
KÜTESOB Başkanı İbrahim Yiğit ile esnaf odalarının başkanlarıyla bir araya gelen Işın, esnafın yaşadığı sıkıntıları, talepleri, ihtiyaçları ve önerileri dinledi; çözüme dair istişarelerde bulundu.
Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Yiğit, Vali Musa Işın’a teşekkür etti.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir