Ara Tatil Sonrası Okul Ziyaretleri

2061

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Temel Eğitim Şube Müdürü Mustafa Topuz, ara tatil sonrası Millî Eğitim Vakfı Halime Erkan İlkokulu ve Halime Erkan Ortaokulunu ziyaret etti.
Sınıfları ziyaret eden Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle ara tatilde neler yaptıkları konusunda sohbet etti.
Başyiğit, kitap okuduğunu ifade eden öğrencileri tebrik etti. Okumayı öğrenmenin ve bunu alışkanlık hâline getirerek yaşam boyunca devam ettirmenin önemini vurguladı. Başyiğit, okumayı alışkanlık haline getirenlerin okumaya her daim vakit ayırabildiklerini, vakit ayırmaya gayret ettiklerini belirtti.
Sınıf ziyaretlerinden sonra öğretmenlerle bir araya gelen Başyiğit, öğretmenlerle sohbet etti, ara tatil sonrası eğitim öğretim sürecinin hayırlı olmasını diledi ve öğretmenlere çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Başyiğit, eğitim öğretime yeni başlayan Millî Eğitim Vakfı Halime Erkan İlkokulu ve Halime Erkan Ortaokulu binasında ve çevresinde incelemelerde bulundu, okulun işleyişi ve ihtiyaçları konusunda okul yöneticilerinden bilgi aldı.
EMİR BAKİ ULUDOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir