Aşiyan Ajans Tanıtıyor

468

Kütahya ve il dışında düzenlediği organizasyonlarla Kütahyalı hemşehrilerimizi buluşturan Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz, il dışında görev yapan Kütahyalı hemşehrilerimizi tanıtıyor.
Hakkı BİLGİÇ
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
Aile Yanında Destek Hizmetleri Daire Başkanı
ü
20.09.1971 tarihinde Kütahya’nın Merkez Alayunt Köyünde doğdu. Kütahya Fatih Lisesinden mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümünü bitirdi. Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi (Siyaset ve Sosyal Bilimler) Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı.
01.01.1998 yılında Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda (SHÇEK) Sosyal Hizmet Uzmanı olarak Bitlis ilinde göreve başladı. Bitlis Toplum Merkezi Kuruluş Müdür Vekili, Bitlis Çocuk Yuvası Kuruluş Müdür Vekili görevlerini yürüttü. 2003 yılında Ankara İline tayin oldu. Ankara İlinde İl Müdür Yardımcısı görevinde bulundu. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda (SHÇEK) Genel Müdürlük Makamında Şube Müdürü ve 8 yıl süresince SHÇEK Genel Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü görevini fiilen yürüttü. 19.04.2016 tarihinden itibaren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile Yanında Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Daire Başkanı olarak Koruyucu Aile, Evlat Edinme ve Sosyal Ekonomik Destek Hizmetini (SED) görevlerini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir