Vali Çelik Emet’te yol çalışmalarını inceledi

523

Vali Ali Çelik, Emet programı kapsamında ilçede devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

TARİHİ EĞRİGÖZ KALESİ’NE GİDEN YOLDA SONA GELİNDİ
İlk inceleme ziyaretini Tarihi Eğrigöz Kalesi’ne giden yolda yapan Vali Ali Çelik, İl Özel İdaresi ekiplerince sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Tarihi yolda sona gelindiğini kaydeden Vali Çelik, 6 km uzunluğundaki yolun 4 gün sonra hizmete sunulacağını söyledi.
Emet’in tarihi ve turistik değerleriyle öne çıkan ilçelerden biri olduğuna dikkat çeken Vali Çelik, hem köylülerin hem de şehir dışından gelen vatandaşların Eğrigöz Kalesi’ne ulaşımda artık sıkıntı yaşamayacağını kaydetti.

DERELİ TERMAL TURİZM MERKEZİ YOLUNDA ZEMİN İYİLEŞTİRME SÜRÜYOR
Vali Ali Çelik, yol incelemelerine Dereli ile devam etti. Tavşanlı güzergâhından Dereli Termal Turizm Merkezine ulaşımı sağlayan yolda zemin iyileştirme çalışmalarının hızla sürdüğünü dile getiren Vali Çelik, 6 km uzunluğundaki yolun sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi. Vali Çelik, 40 derece kaynar suyu ve doğal görünümüyle ilgi çeken Dereli Termal Turizm Merkezine ulaşımı sağlayan yoldaki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte turizm hareketliliğinin de artacağını ifade etti.
İl Özel İdaresi ekip ve kaynaklarıyla 2022 yılı içerisinde 50 km sıcak asfalt, 200 km yolda ise 1. ve 2. kat asfalt çalışması yapıldığını dile getiren Vali Çelik, uyumlu ve özverili çalışmalarından dolayı İl Genel Meclisine ve İl Özel İdaresi ekiplerine teşekkür etti.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir