Kütahyalı örnek muhtar Nurcan Duygu Ankara’da zirvede

568

Kütahya’da çalışmalarıyla örnek gösterilen Fatih Mahallesi’nin başarılı kadın muhtarı Nurcan Duygu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetiyle katıldığı Muhtarlar Günü programında üst düzey protokolün yanında yer alarak çalışmaları için Erdoğan tarafından tebrik edildi.
Mahallesinde ve il genelinde yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren ve sadece meslektaşları değil birçok kişiye örnek olan Fatih Mahallesi Muhtarı Nurcan Duygu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle Kütahya’dan programa katılan yaklaşık 500 muhtarın arasında yer aldı.
Duygu, Ankara Akay Caddesi’nde 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 20 bin muhtarın katılımıyla düzenlenen Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtar Hizmet Binası Temel Atma Töreni’ne katıldı.
Burada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birebir görüşen Duygu, çalışmalarından dolayı Erdoğan tarafından tebrik edildi.
Duygu, programda sahnede yer alarak Erdoğan ve bakanlarla birlikte kurdelesi kesimi yaptı.
Ankara programını değerlendiren örnek muhtar Nurcan Duygu, şunları kaydetti: “19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kütahya’dan Ankara’daki programa davet edilen muhtarlarımızla Ankara’ya gittik. Burada gerçekten oldukça güzel bir açılış ve temel atma gerçekleştirildi.
Sayın Cumhurbaşkanımız programda muhtarlara verdiği önemi yineleyerek yapılan açılış ve temel atma ile bir kez daha göstermiş oldu. Programın yanı sıra Cumhurbaşkanımızın daveti ile yanına giderek konuşma, görüşme fırsatım oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız, Kütahya’mızda ve mahallemizde yaptığımız çalışmalardan haberdar olmuş. Çalışmalarımızın devamını dileyen Sayın Cumhurbaşkanımız şahsımı tebrik etti.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini tebrik etmesinin hem kendisi hem de Kütahya adına onur ve mutluluk verici olduğunu da belirten Duygu, “Çalışmalarımı tebrik edilmek veya övülmek için yapmıyorum. Huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı bir mahalle oluşturma gayretindeyim. Ancak bu görüşme ve tebrik, çalışma azmimi daha da artırdı. Sayın Cumhurbaşkanımıza bizlere kattığı maddi ve manevi desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Daha güzel çalışmalar için her daim sahada olmaya devam edeceğim. Bu arada Ankara’ya davet edilmemize emekleri olan ve çalışmalarımızda her daim bizleri destekleyen Valimiz Ali Çelik ile bizleri muhtarlık görevine layık gören mahalle sakinlerimize de şükranlarımı sunuyorum. ” diye konuştu.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir