Emet’e Portatif Yüzme Havuzu Yapılacak

575

Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye’nin dört bir yanına inşa ettiği portatif yüzme havuzlarından birini de Emet ilçesine kuracak.
Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, Emet İlçe Gençlik Spor Müdürü Umut Işık, portatif havuz yapımını gerçekleştirecek firma yetkilileri ile sahayı gezdi. Emet Osmanlı hamamı arkasında bulunan alana konuşlandırılacak portatif yüzme havuzu 16 metre uzunluğunda 8 metre genişliğinde olacak. Havuzun derinliği ise 1 metre 20 ve 1 metre 40 cm derinliğinde olacak.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Emet belediyesi işbirliği ile hayata geçireceği portatif yüzme havuzu özellikle yaz aylarında hem serinlemek hem de sportif faaliyetlerin yapılması açısından ilçeye değer katacak.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Emet belediye Başkanı Hüseyin Doğan, “Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu liderliğinde sürdürülen Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi ile Türkiye’nin dört bir yanında çok kıymetli çalışmalar yürütülmektedir. Bizlerde Emet olarak bizlerde vatandaşlarımıza en iyi imkanları sunmak ve hizmet vermek gayreti içerisindeyiz. Bu amaçla ilçemize bir portatif yüzme havuzu kazandırılması için çalışmalar yürüttük. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın “Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi” kapsamında, Emet Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün koordinesinde kurulan portatif yüzme havuzumuz tamamlandıktan sonra vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet vermeye başlayacaktır. Yapımına başladığımız portatif yüzme havuzumuz 1 ay sonra halkımıza hizmet vermeye başlayacaktır. Halı saha, Basketbol ve voleybol, tenis kordu ve yürüyüş yolu projelerimizde tekrar ihale aşamasındadır” dedi.
FATMA SEZGİN AYDEMİR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir