‘Meclisi görmeyen muhtar olmamalı’

521

MHP Kütahya İl Teşkilatı ve MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Seyitömer beldesine bağlı mahalle ve çevre köy muhtarlarını Türkiye Büyük Meclisi’nde (TBMM) ağırladı.
“Demokrasinin temel taşı olan muhtarlarımızın, demokrasinin sesi olan meclisi mutlaka görmelidir.” diyen Milletvekili Erbaş, “Muhtarlarımız ile bir araya geldiğimde bazı muhtarlarımızın Türkiye Büyük Millet Meclisini hiç gelmediğini, görmediğini öğrendim. Bu nedenle MHP Kütahya İl Teşkilatımız ile Kütahyalı muhtarlarımızı Türkiye Büyük Millet Meclisinde ağırlamak istedik.” dedi.
Geçtiğimiz günlerde Aslanapa ilçesindeki muhtarları TBMM’de ağırlamakla başlayan projeye Seyitömer beldesine bağlı muhtarları ağırladıklarını dile getiren Erbaş, şunları söyledi: “Bugün Meclise gelerek davetimize icazet gösteren MHP İl Başkanımız Selçuk Alıç’a, Seyitömer Belediye Başkanımız Halil Öztürk’e, Seyitömer MHP Belde Başkanımız Ömer Kar’a, Seyitömer MHP Belediye Meclis Üyelerimize, Seyitömer’e bağlı mahalle ve köy Muhtarlarımızın tamamına nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim.”

“MUHTARLARIN SESİNİ DUYMAYAN SİYASET YAPAMAZ”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olarak her zaman muhtarların sesi olduğunu söyleyen MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç da; “ MHP olarak partide oturarak sorunu olan muhtar varsa gelsin diye beklemiyoruz. Milletvekilimiz Ahmet Erbaş ile birlikte ilçe, ilçe mahalle mahalle, köy köy gezerek muhtarlarımızın ayağına giderek, sorun ve taleplerini yerinde görüyoruz. Halkımızın sesi olan muhtarlarımızı dinlemeyen siyaset yapamaz. Bugünde Seyitömer Beldemize bağlı muhtarlarımızı Türkiye Büyük Millet Meclisinde konuk ettik. Davetimize katılarak bizleri onurlandıran muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

MİİLETVEKİLİMİZ ERBAŞ HER ZAMAN BİZİM SESİMİZ OLDU
MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın Seyitömer halkının, muhtarlarının sorun ve taleplerini çözüme kavuşturmak için her zaman elinden geleni yaptığını ifade eden Seyitömer Belediye Başkanı Halil Öztürk ise şunları kaydetti: “Milletvekilimiz Sayın Ahmet Erbaş göreve geldiği günden buyana MHP Kütahya Milletvekilliği değil Kütahya Milletvekilliği yapmaktadır. Hangi muhtarımızın hangi vatandaşımızın sorunu varsa yakından ilgilenmektedir. Bugünde muhtarlarımız ile milletvekilimiz Ahmet Erbaş’ın daveti üzerine Ankara’da Anıtkabir, 1. Meclis 2. Meclis Yeni meclisi ziyaret ettik. Bizleri bu program vesilesi ile TBMM’de misafir eden, ağırlayan taleplerimizi isteklerimizi ve görüşlerimizi dinleyen sayın vekilimize ve MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç’a teşekkür ediyorum.”
BÜLTEN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir