“1 Mart’ta metruk bina sorunumuz bitmiş olmalı”

568

Vali Ali Çelik; tespit edilen bin 422 metruk binanın 533’ünün yıkıldığını, 174’ünün onarıldığını, 735’inin ise 1 Mart 2022’ye kadar yıkılması gerektiğini söyledi.
Uyuşturucuyla mücadele kapsamında güvenlik açısından risk teşkil eden metruk yapıların yıkılması ya da kontrol altına alınması amacıyla il genelinde sürdürülen çalışmalar Vali Ali Çelik’in başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen değerlendirme toplantısında istişare edildi.
İl genelinde bin 422 adet metruk bina tespit edildiğini belirten Vali Ali Çelik; metruk binalardan 533’ünün yıkıldığını, 174’ünün onarıldığını, 735 metruk yapının ise 1 Mart 2022’ye kadar yıkılması gerektiğini söyledi.
Uyuşturucu kullanımı başta olmak üzere birçok suça ortam sağlayan metruk binaların yıkımının hızla sürdürüleceğini kaydeden Vali Ali Çelik, ilçe ve köylerdeki çalışmalardan hızlı sonuç alınması için kaymakamlara yerinde tespit ve inceleme talimatı verdi.
Vali Yardımcıları Dr. Halil İbrahim Ertekin, Aydın Börü, Hasan Erkal, ilgili belediye başkan yardımcıları ile yetkililerin katıldığı toplantı görüş ve önerilerin istişare edilmesinin ardından sona erdi.
KÜTAHYA VALİLİĞİ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir