Veysel Eroğlu’nun Tavşanlı ziyareti

549

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kütahya’da bulunan TBMM İklim Değişikliği Araştırma Komisyonu Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Tavşanlı’ya gelerek Belediye Başkanı Mustafa Güler’i ziyaret etti.
Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu Tavşanlı’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Güler, Eroğlu’nun Tavşanlı’ya çok büyük katkılarının olduğunu kaydetti.

“İÇME SUYU İSALE HATTI BAŞTA OLMAK ÜZERE BİRÇOK YATIRIMDA VEYSEL EROĞLU’NUN BÜYÜK DESTEKLERİ VAR.”
Başta içme suyu isale hattı olmak üzere OSB alan tahsisi, Ada Mesireliği, Göbel Termal Tesisleri, yeşil alanlar ve yeni gölet yapımları gibi her konuda Eroğlu’nun desteğini hissettiklerini kaydeden Başkan Güler, “Sayın Bakanımızla önceden bu yana gelen bir hukukumuz var. Tavşanlı için ne zaman kapısına gitsek hiçbir zaman geri çevirmedi. İçme suyu isale hattının proje ve yapım aşamalarında önümüze çok fazla engel çıktı. Ama onları da Sayın Bakanımızın destekleriyle aştık. İlçemiz bu noktada çok büyük kazanımlar elde etti” diye konuştu.
OSB alanının genişlemesi konusunda da Veysel Eroğlu’na müteşekkir olduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Sayın Bakanımızın destekleriyle OSB alanını genişlettik, burada yapılan yatırımlarla birlikte iş gücü ve istihdam konusunda çok önemli bir kazanım elde ettik ve etmeye de devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
İçme suyu isale hattının kalan bölümünün de yenilenmesi için proje ihalesinin tamamlandığını ve 2022 yılı yatırım programına alındığını söyleyen Başkan Güler, “İsale hattımızın ikinci bölümü yatırım programına alındı ancak bu noktada ek ödenek gerekiyor. Sayın Bakanımızdan bu konuda da destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Güler ayrıca Eroğlu’na Belediye eliyle yürütülen tüm yatırımlar hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

EROĞLU: “TAVŞANLI, BAŞKAN GÜLER İLE BİRLİKTE ÇOK GELİŞTİ”
TBMM İklim Değişikliği Araştırma Komisyonu Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ise Belediye Başkanı Mustafa Güler’in çok başarılı bir başkanlık süreci yürüttüğünü dile getirerek, “Mustafa Başkanımız ile Tavşanlı çok gelişti. Sürekli proje geliştiriyor ve önümüze getiriyor. Takip konusunda da bizimle irtibat halinde. Şu ana kadar yapılan ve yapılacak olan yatırımlara bakınca mutluluk duymamak elde değil. Bundan sonraki süreçte de Tavşanlı’ya destek konusunda elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım” dedi.
Veysel Eroğlu’na günün anısına el dokuma seccade ile Tavşanlı leblebisi hediye eden Başkan Güler, ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Veysel Eroğlu’nun ziyaretinde; AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak, AK Parti Kütahya İl yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcıları Naci Erarslan, İsmail Aka, Mehmet Ali Akar, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Müjgan Alp ve partililer de katıldı.
ŞENAY AYDEMİR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir