Kütahya’yı tanıtmaya Devam edecekler

560

Düzenledikleri film festivali ile Kütahya’nın ve Aizanoi Antik Kenti’nin ismi ulusal ve uluslararasında duyurmayı başaran Aizanoi Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği (ASİFSAD) yöneticileri, Kütahya’yı tanıtacak projeler hazırlamaya devam edeceklerini bildirdi.
Dernek başkan yardımcısı Öğretim Görevlisi Ahmet Sunal, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal ve Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Orhan Özatik, festival boyunca yapılan etkinliklere destek veren gazetecilere teşekkür ziyaretinde bulundu.
Festivalin ilk olmasın rağmen oldukça yoğun ilgi gördüğünü dile getiren Sunal, “Kütahya’nın tanıtımına katkı sunmak amacıyla kurduğumuz derneğimizin ilk etkinliğini Kütahya Valiliğinin ve kamu kurumlarının güçlü destekleriyle gerçekleştirmiş olduk. Destek veren herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.
Film festivallerinin birçok şehirde düzenlendiğini ancak Kütahya’da düzenlenen festivalin birçok ilki yaşattığını aktaran Akademisyen ve dernek yönetim kurulu üyesi Özatik ise, şunları kaydetti: “Aizanoi Kısa Film Festivali sadece Kütahya için bir tanıtım değil, tüm dünya için bir tanıtım oldu. Antik Kenti’mizin tanıtımı ve TRT Müzik canlı yayının olması bize büyük katkı sağlamış oldu. Bu yıl gördüğümüz ilgi ile daha iyi projelerle Kütahya’mıza katkı sunmaya devam edeceğiz. Bu anlamda film festivalin destek veren başta valiliğimiz olmak üzere bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz.”
Akademisyen ve dernek yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal da festivalin amacına ulaşmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
ŞENAY AYDEMİR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir