“Çiniciler Çarşısı ve çevresi Kütahya’nın vitrini olacak”

1704

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Çiniciler Çarşısının ve çevresinin Kütahya’nın vitrini olması için farklı projelerin hayata geçirileceğini bunların en önemlisinin Vazo Kule Projesi olduğunu vurguladı.
Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Çiniciler Çarşısı yönetimini ve Başkan Nida Olçar’ı ziyaret etti. Çiniciler Çarşısı ile ilgili projeleri ve çevresine yapılacak Vazo Kule Projesinden söz eden Başkan Işık, Nida Olçar ve yönetimine gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkür etti.
Belediye Başkanı Alim Işık, Çiniciler Çarşısında ağustos ayı başında yapılan seçimle göreve gelen Nida Olçar ve yönetimini ziyaret etti. Çarşı esnafını, Çiniciler Çarşısı Yönetimi Başkanı Olçar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gezen Başkan Işık, yönetime, göreve gelir gelmez gösterdiği gayretlerden dolayı teşekkür etti. Çiniciler Çarşısının ve çevresinin Kütahya’nın vitrini olması için farklı projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Işık, bunların en önemlisinin Vazo Kule Projesi olduğunu vurguladı.
Çarşı esnafı, Başkan Işık’a kendilerine ve çarşıya verdiği önem için bir kez daha teşekkür ederek, yeni yönetimin Belediye ile birlikte uyum içinde çalışmalarının Kütahya’nın kazancına olduğunu ifade ettiler. Çarşı esnafına hayırlı ve bereketli işler dileyen Başkan Işık, Kütahya’nın marka değeri olan çiniye ve bu sanata emek verenlerin hak ettiği yerlerde olmaları adına Belediye olarak her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi.
Çiniciler Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Nida Olçar, Başkan Işık’a çarşı yönetiminin yapacağı projelerden söz ederek verilen destek için teşekkür etti.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir