Vali Çelik, Pazarlar’da yatırımları inceledi

513

Kütahya Valisi Ali Çelik, İl Özel İdaresinin Pazarlar ilçesinde devam eden ve tamamlanan yatırımlarını yerinde inceledi.

Vali Çelik, Pazarlar İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası, Pazarlar Hükümet Konağı inşaatı ile Pazarlar Spor Lisesinde incelemelerde bulunarak bilgiler aldı. İşçilere kolaylıklar dileyen Vali Çelik, iş güvenliği ve iş sağlığı konusunda hassas davranılmasını istedi.
HÜKÜMET KONAĞININ 1 YIL İÇERİSİNDE HİZMETE GİRECEK
Emniyet Müdürlüğü inşaatının tamamlanmasıyla birlikte geçici kabul aşamasına gelindiğini kaydeden Vali Çelik, yüzde 35’i tamamlanan Hükümet Konağının 1 yıl içerisinde hizmete gireceğini söyledi.
200 BİN TL MALİYETLİ HALI SAHA İHALE AŞAMASINDA
Pazarlar Spor Lisesini de ziyaret eden Vali Çelik, İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan spor salonu ile halı saha yapılması planlanan alanı inceleyerek bilgiler aldı.
Vali Çelik 200 bin TL maliyetli halı sahanın ihale aşamasında olduğunu kaydetti.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Yatırımlardaki incelemelerini tamamlayan Vali Çelik, kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarlarlı kadınların istek ve taleplerini dinleyen Vali Çelik, kendisine iletilen konuların takipçisi olacağını söyledi.

Vatandaşlar, ilgi ve desteklerinden dolayı Vali Çelik’e teşekkür ettiler.

Vali Çelik’e Pazarlar Kaymakamı Mehmet Soylu, Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Pazarlar İl Genel Meclisi Üyeleri Yusuf Ertaş ve Hüseyin Akşen eşlik etti.

ŞENAY AYDEMİR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir