KÜTAHYA DÜNYA STANDARTLARINDA BİR SAHNEYE SAHİP OLACAK

3317

Türk Tiyatrosunun usta isimlerinden Nejat Uygur’un oğulları Süheyl ve Behzat Uygur’un, Kütahya Belediyesi’nin Yaz Etkinlikleri kapsamında ilk kez Kütahya’da sahnelenen 2 kişilik gösterimine Kütahyalılar yoğun ilgi gösterdi.
Oyuncu Özgür Özgülgün’ün sunumuyla gerçekleşen programda vatandaşlar doyasıya eğlendi. Covid-19 salgınına karşı tüm tedbirlerin aldığı gecede Belediye Başkanı Alim Işık, usta oyuncu Nejat Uygur’un doğum günü olması nedeniyle Uygur Kardeşlere hediye takdim etti.

“NEJAT UYGUR’U HATIRLADIK”
“Süheyl ve Behzat Uygur ile Şahne Muhabbet” adlı 2 kişilik gösterimin sona ermesiyle birlikte katılımcılara hitap eden Başkan Işık; “Böyle anlamlı bir gecede şehrimize gelip hem rahmetli büyük usta Nejat Uygur’u bizlere tekrar hatırlatan, hem de bu mutluluğu bizlere yaşatan Uygur Kardeşlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

YENİ KÜLTÜR MERKEZİ İÇİN İHALEYE ÇIKILACAK
Yeni Kültür Merkezinin yapım ihalesine çıkacaklarını da belirten Başkan Işık;
“İnşallah önümüzdeki yıllarda sanatçılarımızın eserlerini daha güzel mekanlarda sahnelemelerine imkan sağlayacağız. Yapım ihalesine çıkacağımız Kültür Merkezimizin en önemli özelliklerinden birisi dünya standartlarında bir sahneye sahip olacak olması. Bin kişilik bir konser salonunun yanı sıra diğer etkinliklerimiz içinde açık ve kapalı alan oluşturulacak” dedi.
Program Belediye Başkanı Alim Işık ile Süheyl ve Behzat Uygur’un Kadına şiddet ve kadın cinayetlerine karşı farkındalık oluşturmak amacıyla “Kadına Şiddete Hayır” yazılı pankart açması ile sona erdi.
BÜLENT DAYI




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir