Eğitim Fakültesinden örnek proje

843

DPÜ Eğitim Fakültesi engelli vatandaşların tekerlekli sandalye olabilmeleri için biriktirdikleri mavi kapaklar geri dönüşüme gönderildi.
Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalında öğrenim gören öğretmen adaylarına verilen Topluma Hizmet dersi kapsamında Doç. Dr. Baykal Biçer’in danışmanlığında başlayan hem çevre duyarlılığı hem de engelli vatandaşların tekerlekli sandalye sahibi olabilmesi için başlatılan proje kapsamında öğrenciler bahar aylarından bu yana Kütahya’nın dört bir yanından topladıkları mavi kapakları Doç. Dr. Biçer aracılığıyla Eğitim Fakültesine teslim ettiler.
Eğitim Fakültesinin kapakların geri dönüşüme gönderilmesi konusundaki görüşmeleri sonucunda Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli ve Boliş Plastik Yönetim Kurulu Üyesi ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Alper Olgun, projeye destek verdiklerini açıkladılar. Mavi kapaklar geçtiğimiz günlerde Sürmeli ve Olgun ‘a teslim edildi ve her iki iş insanı aracılığıyla geri dönüşüm tesislerine ulaştırıldı.
Eğitim Fakültesinden yapılan açıklamada Dekan Prof. Dr. İrfan Terzi ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal’ın projenin gerçekleşmesinde katkısı olan Doç. Dr. Baykal Biçer, Sema Güral Sürmeli ve Ali Alper Olgun’a fakülte adına teşekkür edildiği bildirildi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir