‘Artık mitili buraya attık’

786

Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Akkoç, geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle yeni yerlerine kavuştuklarını belirterek, ‘Burası Kütahya Ülkü Ocaklarının 50 yıllık hayaliydi, artık mitili buraya attık’ dedi.
‘HOCA AHMET YESEVİ EĞİTİM AKADEMİSİ’ BAŞLADI
Ülkü Ocaklarının yeni hizmet binasında düzenlenen kahvaltılı toplantıda gazetecilerle bir araya gelen Akkoç, bina içerisinde oluşturdukları birim ve salonları gazetecilere tanıttı.
Burada bir açıklama yapan Akkoç, eğitim, sosyal ve kültürel çalışmalarından bahsederek şunları söyledi: “Önceki yıllarda başlattığımız eğitim akademilerimize bir yenisini daha ekledik. Bu yıl, ‘Hoca Ahmet Yesevi Eğitim Akademisi’ adıyla eğitim akademimizi başlattık. Eğitim Akademimizi oturumlar şeklinde planladık. 10 oturum şeklinde yapılacak eğitimlerimize akademisyenler başta olmak üzere birçok konuşmacıyı gençlerimizle buluşturuyoruz. Eğitimler sonunda ödül ve sertifika takdimi ile kapanışı gerçekleştireceğiz.”
“BURASI ÜLKÜ OCAKLARININ 50 YILLIK HAYALİYDİ”
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle yeni yerlerine kavuştuklarını da anlatan Akkoç, “Bundan sonra mitili buraya attık. Burası Kütahya Ülkü Ocaklarının yeridir. Burayı, birçok kesimden gönüldaşlarımızın, hemşehrilerimizin katkılarıyla hazırladık. Binamızı özellikle Kütahya’mızın çinileri ile süslemek, nakışlamak istedik. Bundan sonra Kütahya Ülkü Ocaklarının kendi tapulu yerinde eğitim çalışmalarımız devam edecek. Binamızda birçok birim ve odamız var hepsine şehitlerimizin ismini verdik. Öğrencilerimiz için çalışma odası oluşturduk. Uzun zamandır hayalimiz olan bir konferans salonumuza kavuşmuş olduk. Bütün birimlerimiz ve teşkilatlarımızla eğitim çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir