‘Köylerde altyapı sorunu kalmadı’

880

İl Genel Meclisi Ağustos ayı toplantısına konuk olan AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, İl Genel Meclisi tarafından yapılan yatırımlar sayesinde köylerde alt yapı sorunun ortadan kalktığını söyledi.
Gazel, toplantıda yaptığı konuşmada, “Halkımızın hür iradesi ile oluşan bugünkü meclisimiz beş yıl boyunca halkımıza hizmet edecek. Meclisimiz en güzel hizmetlerin altına imza atacak diye düşünüyorum. İl genel meclisleri demokratik sürecin işlemesinde çok önemli bir görev ifa etmektedirler” dedi.
İlçe ve köy ziyaretlerine yaptıkları ziyaretlerde İl Genel Meclisimizin yaptığı hizmetleri yakından gördüklerini dile getiren Gazel, şöyle konuştu: “Şu anda Kütahya’mızın her yerinde boşta olan bir tane ekibimiz yok. Bütün ekiplerimiz sürekli bir çalışma içerisindeler. Biz iktidara ilk geldiğimizde köylere yaptığımız ziyaretlerde halkımızın bizden istekleri su, kanalizasyon gibi alt yapı sorunlarının giderilmesi noktasında idi. İlçe bağlantı yollarımız yapılmamıştı. Bu ihtiyaçlar bize ihtiyaç kalemi olarak sunuluyordu. Bugün köylere gittiğimizde ise bizlerden istenen taleplerin başında köyler arası tali yolların yapılması isteniyor çünkü günümüzde sıcak asfalt çalışmalarımız büyük oranda tamamlandı. Şuanda hiç bir köyümüzde kanalizasyon sorunu yok, alt yapı sorunumuz yok. Bu gerçekten büyük bir başarı ve bu başarının mimarı İl Genel Meclisi Başkanımız ve siz meclis üyelerimizdir. Ülke olarak önemli bir süreçten geçiyoruz. Önümüzde dört yıl seçimsiz bir icraat dönemi var. Sizin için beş yıl bir seçimsiz dönem var. Bu dönem icraat dönemi olacak, bu dönem aynı zamanda atılım gerçekleştirebileceğimiz bir dönem olacak. Bu süreci en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyorum.”
İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz’ın görevini layıkıyla yaptığına da vurgu yapan Gazel, “Sayın Başkanımız çok çalışkan bir kişi, yıllarca kendisi ile çalıştık. Sayın Başkanımızın sizlerle de yapacağı çalışmalar ile Kütahya’mız için iyi bir sinerji oluşturacağı kanaatindeyim. Bu vesile ile 31 Mart yerel seçimlerinde almış olduğunuz bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmenizi Cenab-ı Allah dan niyaz ediyorum.” diye konuştu.
Milletvekili Gazel’in konuşmasının ardından değerlendirmede bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz; “İl Genel Meclisi olarak yaptığımız çalışmalarda asla bir ilçe, bölge ayrımı olmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın Vekilim şunu bilmenizi isterim bu sene sonu itibarı ile 600 km sıcak asfalta ulaşıyoruz şuan itibarı ile 500 km’lik sıcak asfalt yaptık. Bu grup yollarımızın yüzde 60’ı demek. Çalışmalarımızda bir kurumsallık oluşturduk, bir bütünlük oluşturduk. Siyasi kanat, idari ve teknik kanat çok güzel bir çalışma içerisinde oldu. Bunun devam edeceğine olan inancımız tamdır. Bu vesile ile meclisimize yaptığınız ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından İl Genel Meclisinin Ağustos ayı ikinci toplantısı sona erdi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir