‘Biz kocaman bir aileyiz’

813

Kütahya AK Parti il başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı geniş bir katılım ile gerçekleşti.
İftar öncesi konuşma yapan bulunan Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, bu iftarın birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştirerek hayırlara vesile olmasını söyledi.
Çınar Otel’deki iftara AK Parti Kütahya milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler, İshak Gazel ve Ahmet Tan ile AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Muhterem Kılıç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esra Zeytin Sürücüoğlu, AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.
TÜM TEŞKİLAT ÜYELERİ
BİR ARAYA GELDİ
Kütahya AK Parti Teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğine ilgi yoğun oldu. Kütahya il başkanı Ali Çetinbaş iftara katılan tüm misafirleri otel girişinde karşılayarak hepsiyle tek tek tokalaştı.
‘KOCAMAN BİR AİLEYİZ’
İftar öncesi açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, şunları söyledi:
“Teşkilat olarak kocaman bir aile olduğunu söyleyerek , “ Bu akşam burada gerçekleştirdiğimiz teşkilat iftarımızın netice itibariyle hayırlara vesile olmasını birlik ve beraberlik içinde kardeşliğimizi pekiştirterek güçlendirmesini cenabı Allahtan niyaz ediyorum . Her birinizin teker teker Ramazan Şerifinizi tebrik ediyorum. Cenabı Allah yapmış olduğunuz ibadetleri, tutmuş olduğunuz oruçları kabul etsin. Biz beraber oldukça, birlikte hareket ettikçe birbirimizin koluna girerek her birimiz bir diğerimize, bir diğerimiz ötekimize güç verdikçe bu memlekete yapacak çok işimiz olduğunu unutmayız. Birbirimizden güç alarak, teşkilatımızı daha ileriye götürerek buradan çıkacak enerji ile Kütahya’mızın bütün ilçelerine beldelerine hizmet etmek adına çok güçlü bir ivme yakalarız diye düşünüyorum. Ben sizler gibi kocaman bir ailenin mensubu olmaktan duyduğum memnuniyeti söylemek istiyorum. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir