Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde iftar

1023

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeline iftar yemeği düzenlendi.
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü lokalinde düzenlenen iftar yemeğine Bölge Müdürü Adnan Kayım, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube ve İşletme Müdürleri, Devlet Su İşleri, Meteoroloji, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürleri ve personeli, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü teknik personeli, idari personeli ve Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünden emekli olan personelimiz katıldı.
Bölge Müdürü Adnan Kayım, burada yaptığı konuşmada, “Ramazan ayının manevi huzurunun yaşandığında böylesi anlamlı bir günde, personelimiz ve emekli dostlarımız ile bir arada olmaktan dolayı mutluyuz diyerek başladı konuşmasına. Adnan Kayım; “Manevi duyguların yoğunlaştığı, insanlar arasında kardeşliğin pekiştiği, hoşgörü ve dayanışmanın en üst düzeye ulaştığı bir Ramazan ayına daha merhaba dedik. Böyle günlerde bir olmak ve birlikte paylaşmak çok önemli. Biz Bölge Müdürlüğü olarak bugün bu birliği sağlıyoruz. Sizlerle bu güzel ortamda iftar açmak, birliği ve dayanışmayı sağlamak bizler için çok kıymetli. Ben bir kez daha bu akşam bizi yalnız bırakmayan personelimize teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
Ramazan ayında oruç tutmanın ve arkadaşları ile birlikte iftarda oruçlarını açmanın kendileri için ayrı bir sevinç olduğunu söyleyen Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeli Ramazan’ın birlikte yapılan iftarlar ile daha güzel yaşandığını ifade ederek, iyi dilek ve temennilerini ilettiler.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir