Yazarlar ve Şairler Topluluğu 23 Nisan’ı köy okulunda kutladı

1961

Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesindeki Yazarlar ve Şairler Topluluğu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını köy okulundaki çocuklarla birlikte kutladı.

Topluluk başkanı Betül Özbal, gazetecilere yaptığı açıklamada, hava muhalefeti ile erteledikleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasını, Seyitömer beldesi, Eynegazi Köyü, Eynegazi İlkokulu’nda kutladıklarını söyledi.

Topluluğun kurucu başkanı Süleyman Çağlar’ın başlatmış olduğu “Bir Kitap Bin Hayal” sosyal sorumluluk projesi kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı dördüncü kez kutladıklarını dile getiren Özbal, “Bu sene Seyitömer Beldemizin Eynegazi Köyü, Eynegazi İlkokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayıp aynı zamanda okula Yazarlar ve Şairler Topluluğu Kütüphanesini de kurduk. Yazarlar ve Şairler Topluluğu olarak her zaman sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdik, vermekteyiz. Bizler dünün küçükleri idik, bugünün ise büyükleri olma yolunda ilerlemekteyiz. Bizlerin tek gayesi çocukların çocukluğunu yaşayabildiği, özgürce hayal kurabildikleri, sınırlarını aştıkları bir dünya olmasıdır. Bu uğurda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktayız” diye konuştu.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir