Kütahya valiliğinden tanıtıma büyük katkı

196

Kütahya Valiliği, Ramazan ayının başından bu yana çektiği videolarla her gün bir camiyi vatandaşlara tanıtıyor.

Kütahya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, normal işleyişlerinin yanı sıra Kütahya’nın birçok değerinin tanıtılması için de yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Tarih, kültür, termal, turizm ve sanayi şehri Kütahya’nın birçok kadim değerlerini tanıtmaya yönelik yapılan çalışmaya bir yenisini daha ekleyen Kütahya Valiliği, Ramazan ayının başından itibaren her gün şehrin tarihi camilerinden birinin tanıtımını yapıyor.
Camilerin drone aracılığıyla havadan çekilen görüntülerinin yanı sıra cami etrafı ve içi de detaylarıyla birlikte profesyonelce çekilerek vatandaşların izlenimine sunuluyor.
Camiler hakkında kısa bilgilerin de yer aldığı ve valiliğin sosyal medya hesaplarından paylaşılan video filmler, binlerce kişi tarafından ilgi ile izleniyor.
Video paylaşımlarını izleyen birçok vatandaş, verilen hizmetlere teşekkürlerini yorum yaparak iletme fırsatı da yakalamış oluyor.
Valilik ekipleri, diğer yandan yine şehrin değerlerinden olan Aizanoi Antik Kenti, termal kaynaklar, tabiat parkları, kayak merkezleri, tarım ve sanayi alanında da yapılan çalışmaları tanıtmaya devam ediyor. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir