YRP Lideri Kütahya’daydı

222

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kütahya’da seçim çalışmalarına katılarak Belediye Başkan adayları Osman Gezgin için destek istedi.

Kütahya’da esnaf ziyaretleri yapan ve vatandaşlarla görüşen Erbakan, Kütahya’nın 14 Mayıs seçimlerinde Yeniden Refah Partisine yüzde 10’un üzerinde oy ile destek olduğunu ve 31 Mart Yerel seçimlerinde Kütahya’da daha yüksek oy almayı hedeflediklerini belirtti.
Kütahya’da ve Türkiye’nin her yerinde partilerine yoğun bir ilgi olduğunu kaydeden Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin üye sayısının 6 ay içerisinde yüzde 80’in üzerine çıktığını söyleyerek, şöyle konuştu:
“Biz büyük ihtimalle seçimlere 550 bine yakın üye ile gireceğiz ve Türkiye’nin üye sayısı bakımından en büyük üçüncü partisi olarak seçime gireceğiz. Bütün seçim bölgelerinde Yeniden Refah Partisi, adil bir düzenin hakim olması, hakkın üstün tutulduğu bir düzenin ve önce ahlak ve maneviyat anlayışının hakim olması, maddi ve manevi kalkınma hamlelerinin hayata geçirilmesi için seçime girilmeli.”
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir