SEN HEP VAR OL TÜRKİYE’M

543

Bundan tam 100 yıl önce ecdadımızın canları pahasına kurduğu ülkemiz hep var olsun. Nice 100 yıllara Türkiye’m.

7’DEN 70’E HERKES HEYECANLI

Bir asır önce başlayan coşku her geçen gün katlanarak artarken 7’den 70’e herkeste 100. Yıl heyecanı yaşanıyor.

Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü ülke genelinde olduğu gibi Kütahya’da da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. 

Kutlamalar kapsamında bugün Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, Sera AVM’de 100’üncü yıl özel sanat sergisi ve Yedigöller Parkı’nda 100’üncü yıl gençlik kampı etkinliği olacak.

29 Ekim Pazar günü ise törenler, Kütahya Valisi Musa Işın, protokolün tebriklerini kabulü ile başlayacak. Dumlupınar Spor Salonu2ndaki törenin ardından Kütahya Belediyesi tarafından Yedigöller 100’üncü Yıl Parkı’ndaki halk konseri ve havai fişek gösteri sunulacak.  Kutlamalar, Tugay Bandosu eşliğinde fener alayı ve havai fişek gösterisi ile tamamlanacak. 

RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA…

Atalarımızın çetin mücadeleler verdiği Türkiye Cumhuriyeti tam 100 yaşında.

“Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” ilkesi ile hür ve bağımsız yaşama kararlılığını ortaya koyan Türk milletinin, istiklal ve istikbaline olan güçlü inancı sayesinde dillere destan bir Milli Mücadele verildi.

Bir asır önce ortaya çıkan ve milletin kültürel kodlarında varlığı daim olan Milli Mücadele ruhu, tarihe gömülmek istenen bir milletin küllerinden doğuşunun, şahlanışının ilhamı olmaya devam edecek.  

100 yıllık inancı bize emanet bırakan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm milli mücadele kahramanlarımızı, ecdadımız saygı, minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir