Tavşanlı’da gündem “okçuluk” sporu

442

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Altyapı Tesisler Kurul Başkanı Selim Erduğan ile antrenör Rıdvan Karaboğa Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti.
Geleneksel ata sporu olan okçuluğun Tavşanlı’da yaygınlaşması konusunda neler yapılabileceğinin konuşulduğu toplantıda Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu yönde bir proje geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.
Başkan Güler, Belediye olarak yeni dönemde gençlere yönelik çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayarak, “Belediye Meclisimizde Gençlik ve Spor ile Kültür ve Sosyal İşler olmak üzere 2 adet komisyon kurduk ve buna bağlı olarak da Belediye Spor Kulübü’nü hayata geçirdik. Amacımız gençlerimizi sporun her branşıyla tanıştırmak. Belediye Spor Kulübümüz bünyesinde şu an itibariyle değişik branşlarda 1000 öğrencimize sportif eğitim veriyoruz. İnşallah bu projelerimiz daha da büyüyecek” dedi.
Bu çerçevede okçuluğun da ilçede gelişmesi için gayret göstermeye hazır olduklarını belirten Başkan Güler, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Erduğan’a teşekkür etti.
Güler ile Erduğan ilçede okçuluk branşında ne gibi faaliyet gösterileceğine ilişkin istişarelerde bulundu.
Selim Erduğan günün anısına Başkan Güler’e özel yapım “ok” hediye etti.
Ziyarete Belediye Spor Kulübü Başkanı Ahmet Göktürk de katıldı.
ŞENAY AYDEMİR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir