Tavşanlı’belediyesi’nden 1000 öğrenciye kırtasiye yardımı

418

Tavşanlı Belediyesi, ihtiyaç sahibi 1000 öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler kırtasiye malzemelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa’ya teslim etti.
Tavşanlı Belediyesi 2021- 2022 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte 500 ilkokul ve 500 de ortaokul olmak üzere 1000 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, kırtasiye ürünlerini daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa’ya teslim etti.
Teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı Belediyesi olarak kırtasiye yardımlarını her yıl yaptıklarını ve geleneksel hale getirdiklerini vurgulayarak, “Her yıl olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yanındayız. Daha önceden belirlenmiş 1000 öğrencimiz için kırtasiye ürünleri içeren yardım paketleri hazırladık ve bugün Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim ettik. Eminim bu desteğimiz öğrencilerimizin hem ihtiyacını giderecek hem de onlara moral olacaktır” dedi.
Pandemi dolayısıyla geçen yıl uzaktan eğitim gerçekleştirildiğini ve bu sene ise yüz yüze eğitim yapılacağını kaydeden Başkan Güler, “Devletimiz gerekli tedbirleri alarak eğitimi yüz yüze başlattı. Velilerimiz gönül rahatlığıyla çocuklarını okullara göndersinler ve eğitimi mümkün olduğunca artık aksatmayalım” ifadelerini kullandı.
Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa ise Tavşanlı Belediyesi’nin desteğini daima hissettiklerini dile getirerek, “Okullarımızı bu sene yüz yüze olarak büyük bir heyecanla açtık. Çünkü çocuklarımız okullarını özledi, biz de çocuklarımızı özledik. Her yıl olduğu gibi bu sene de Belediyemiz ihtiyaç sahibi öğrencilerimize katkı sağlıyor. 1000 öğrencimizin ihtiyaçları karşılanmış oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Tavşanlı Belediyesi’ni her zaman yanımızda hissediyoruz. Ne zaman ihtiyacımız olsa maddi ve manevi olarak hep yanımızdalar. Tavşanlı Belediyesi şehri imar eden bir belediye. Bunun yanında, şehri imar ederken nesilleri ihmal etmeyen bir belediyecilik örneği ile karşı karşıyayız. Ben katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Güler’e ve tüm belediyemiz ekiplerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Belediye Başkan Yardımcısı Naci Erarslan da yüz yüze başlayan 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederek tüm eğitim camiasına başarılar diledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, Belediye Başkanı Mustafa Güler’e günün anısına hediye takdim etti.
ŞENAY AYDEMİR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir