Lise öğrencisi Dilara Erbay Türkiye ikincisi oldu

1289

Fila Türkiye tarafından düzenlenen “Bir Başkadır Benim Memleketim” konulu resim yarışmasında Kütahyalı lise öğrencisi Dilara Erbay, Türkiye ikincisi oldu.
Fila Türkiye, Balsanat ve Adapazarı Belediyesi sponsorluğunda, Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi tarafından, Ortaöğretim Kurumlarında Öğrenim gören öğrencilere yönelik düzenlenen “Bir Başkadır Benim Memleketim” konulu resim yarışmasında, Kütahya Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi 11’inci sınıf öğrencisi Dilara Erbay Türkiye ikincisi olarak Kütahya’yı başarılı bir şekilde temsil etti.
Çizdiği resimde Kütahya’nın tarih ve kültürünü anlatan ve tanıtan Erbay’ın Türkiye ikincisi olması kentte memnuniyetle karşılandı.
Okulunu ve ailesini gururlandıran Erbay için öğrenim gördüğü lise de web sayfasında bir mesaj yayımlayarak Erbay ve danışman öğretmeni Ahmet Altındaş’ı tebrik etti.
AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler ve Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü de sosyal medya hesaplarından Erbay için tebrik mesajı yayımladı.
Milletvekili Erenler mesajında, “Bir Başkadır Benim Memleketim” isimli ulusal resim yarışmasında Türkiye ikincisi seçilen Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Dilara Erbay kızımızı, ailesini ve danışman öğretmeni Ahmet Altındaş’ı tebrik ediyorum. Kütahya’mızın sanat ruhunu yaşatacak nice eserlere imza atması dileğiyle, başarıları daim olsun. Eline, emeğine sağlık” derken, Milli Eğitim Müdürlüğü de, “Bir Başkadır Benim Memleketim Ulusal Resim Yarışması”nda Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Dilara Erbay, Türkiye ikincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.” ifadelerine yer verdi.
Öte yandan yarışmaya, Türkiye genelinde 34 okulun ve 134 öğrencinin katıldığı bildirildi.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir