BAŞBAKAN GELİYOR

1274

AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, 3 Martta yapılacak il kadın kolları başkanlığı kongresinde Ceyda Çetin Erenler’le devam kararı alındığını, kongreye Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağını söyledi.

AK PARTİDE KADIN SİYASETİN ÖZNESİDİR

AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, parti binasında gazetecilere yapmış olduğu açıklamada, siyasetin ciddi ve sorumluluk isteyen bir iş olduğunu belirtti.

AK Parti olarak kadınların siyasette bulunması gerektiğine inandıklarını ve AK Partide kadının siyasetin öznesi konumunda olduğunu dile getiren Çetinbaş, şöyle konuştu: “Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız, siyasi partimizin kurulduğu günden bu güne hem genel merkezimizde hem de taşra teşkilatlarında ortaya koyduğu faaliyetlerle AK Parti siyasi anlayışında kadının siyasetin öznesi olduğunu, toplumun bireylerinin yarısını oluşturan kadının sadece gerektiğinde enerjisine veya oyuna ihtiyacımız olmadığını, her platformda dile getirmiş ve biz teşkilat mensuplarını buna göre talimatlandırmıştır. Bizler Kütahya teşkilatları olarak siyasette kadın elinin, kadına duyulan ihtiyacın, kadının belirleyici ve siyasetin öznesi durumundan kaynaklı olduğunu iyi biliyoruz. Bunu, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği adına ortaya koyduğumuz bir çalışma olarak gördüğümüz için her daim kadınlarla birlikte belki de erkeklerin giremediği sahalarda ev ev, fert fert çalışmalar ortaya koyarak, seçmenlerimize siyasi partimizin politikalarını ve bu siyasi çalışmalar neticesinde bugün elde ettiğimiz başarılarda ne kadar etkili oldukları her birimizce malum.”

KADIN KOLLARIMIZ SON DERECE KIYMETLİDİR

AK Parti Kadın Kolları teşkilatının oldukça başarılı çalışmalara imza attığını dile getiren Çetinbaş, şunları kaydetti: “AK Parti Kütahya teşkilatlarında 13 ilçesi, 15 beldesi ve mahalle teşkilatlarıyla birlikte hanımlarımızın haricen bir ekip haline geldiği kadın kollarımız son derece kıymetlidir. Kadın kollarımız Kütahya’mıza da diğer siyasi parti veya sivil toplum kuruluşlarına nazaran örnek olma yolunda. Dinamizmiyle, heyecanıyla, kalplerinde taşıdığı inançla çıtayı yukarıya doğru taşımaktadır. Ağustos ayından bu yana belde, ilçe, ana kademe il ve gençlik kolları kongrelerimizi tamamladık. Teşkilatlarımızı, ülkemiz için çok önemli olduğunu düşündüğümüz 2019 hedeflerine doğru ilerletmeye gayret gösteriyoruz.”

CEYDA ÇETİN ERENLER İLE YOLA DEVAM

Kadın Kolları teşkilatları ile birlikte siyasi çalışmaları sürdürdüklerini de kaydeden Çetinbaş, “Yaklaşık 2 yıla varan süredir il kadın kolları başkanımız Ceyda Çetin Erenler hamınefendiyle birlikte siyasi çalışmalarımızı, genel merkezimizin talimatlarıyla birlikte tamamlamaya gayret ediyoruz. Siyasi faaliyetler de insan hayatı gibi, her biri belirli süreler içerisinde siyasi çalışmaların sürelerini de kongre başlangıç ve bitiş tarihleri belirliyor. Ana kademe için 6. yan kademeler için 5. olağan kongre döneminde siyasi faaliyetleri birlikte ortaya koyup, şehrimizi daha yüksek noktalara taşımaya, buradan önce genel merkezimize, sonra genel Başkanımız, liderimiz Sayın recep Tayyip Erdoğan’a, ‘Anadolu’nun bozkırında, ovasında insanlar sizi anlıyor. Her kim, hangi güçler karşınızda durursa dursun biz buradayız ve sizinle birlikte gayret göstermeye ve siyaset yapmaya devam edeceğiz’ diyeceğiz inşallah. Bu dönemde de il kadın kolları başkanlığımıza Ceyda Çetin Erenler hanımefendiyle devam edeceğiz. Kadın Kolları il kongremizi 3 Mart 2018 tarihinde saat 16.00’da Yeni Spor Salonunda gerçekleştireceğiz.” dedi.

KONGREYE BAŞBAKAN YILDIRIM KATILACAK

Kongreye tüm Kütahyalıların davetli olduğunu ifade eden Çetinbaş, “Kongremize, bakanlığı döneminde yapmış olduğu icraatlar, cumhuriyet tarihinin tamamı boyunca yapılan icraatlarla mukayese bile edilemeyen, az konuşup çok iş yapan ve nezaketi, insana verdiği değerle Anadolu’da, başta teşkilat mensuplarımızın sonra bütün halkımızın muhabbetini, sevgisini kazanmış Genel Başkan vekilimiz, başbakanımızı Sayın Binali Yıldırım teşrif edeceklerdir” ifadelerini kullandı.

Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler de en iyi şekilde yürütmeye çalıştığı görevine yeniden layık görülmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir