Kurbanlıklar için
Padok satışları başlıyor

167

Kurban bayramı öncesi hazırlıklar başlarken kurbanlık satışları için padok satışlarının yakında başlayacağı bildirildi.

Kütahya Belediyesi, canlı hayvan pazarında kurbanlık satışı yapacak esnaf ve üreticiler için padok satışına çıkılacağını duyurdu.
Kütahya Belediyesinin, padokların kura çekiminin 31 mayıs günü yapılacağı belirtilen açıklamasında şu ifadelere yer verildi: 2024 yılı kurban pazarı için büyükbaş kapalı hayvan padoklarının satışı 27 Mayıs 2024 Pazartesi gününden itibaren Kütahya Belediyesi Canlı Hayvan Pazarında yapılacaktır. Küçükbaş kapalı ve açık hayvan padokları için kura başvuru işlemleri Kütahya Belediyesi Canlı Hayvan Pazarında 27 Mayıs 2024 Pazartesi günü başlayıp 30 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 16:00’da son bulacaktır. Kuraya katılmak isteyen hayvan sahipleri kimlikleri ile birlikte güncel küçükbaş hayvan varlığı listeleri ya da işletme belgeleri ile beraber şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Küçükbaş hayvan padoklar için kura çekimi 31 Mayıs 2024 Cuma günü saat 09:30’da Kütahya Belediyesi Canlı Hayvan Pazarında yapılacaktır.”
Padok tarifesi ile ilgili de bilgi verilen açıklamada, Küçükbaş ve Büyükbaş Kapalı Padok 2.100 lira, Küçükbaş Açık Padok 1.600 lira, Küçükbaş Açık Padok 1.300 lira olacağı kaydedildi.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir