İş dünyası, Kütahya’da düzenlenen ‘iNOVEL 24’te buluştu

220

Kütahya’da Dumlupınar Üniversitesi İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından ‘İNOVEL 24’ etkinliği düzenlendi. Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve iki gün süren programa iş dünyasından bir çok önemli isim konuşmacı olarak katıldı.

Programa katılan öğrencilere yiyecek ve içecek ikramı yapılırken, eğlenmek isteyen öğrenciler, özel hazırlanan oyun katında, oyunlar oynayıp hediye çekilişine katıldılar.
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İnovasyon ve Liderlik Topluluğu Başkanı Mustafa Berkay Yiğit, “Bu sene içerisinde topluluğumuzla farklı zirveler düzenledik ve bugün, burada gördüğünüz sahnede, İNOVEL 24’ü gerçekleştiriyoruz. Bu da bizim aslında toplumumuzun ismini taşıyan bir imza etkinliğimiz. İki gün süren, sene sonunda gerçekleştirdiğimiz bir kariyer zirvesi. Beşer oturumdan iki günde toplam 10 oturum gerçekleştirdik. Yukarıda oyun katımız bulunuyor. Oyunlarda topladığımız puanlarla çekilişlere katılan arkadaşlarımıza hediyeler veriyoruz. Aşağı katta, insanları sabah 10’dan akşam 4’e kadar burada tuttuğumuz için acıktıklarında ve susadıklarında yiyip içebilecekleri fuaye alanı bulunuyor. Her oturum arasında bir şeyler ikram ediyoruz” diye konuştu.
Bu sene topluluğun 12. yaşını kutladıklarını ve Dumlupınar Üniversitesi’nin en köklü topluluklarından biri olduğunu belirten Mustafa Berkay Yiğit, “Bugün 85 kişilik bir ekibiz. İnşallah sayımız daha da artacak ama sayıdan daha önemli şeyler var, buradaki aidiyet, herkesin içinde vefa duygusu olması ve alt üst ilişkisine saygı duyulması. Burada yaptığımız işlerin hiçbiri kolay değil. Daha dün burada bin 200 katılımcı ağırladık. Onları organize etmek, yönetmek, sahne arkası, tasarım kısmı, fuaye kısmı var. Farklı yerlerde görev alan arkadaşlarımız var. Umarım benimle beraber çalışan ekip arkadaşlarıma da bir şeyler öğretebilmişimdir. Kendileri çok memnun olduklarını söylüyor. Programda üst düzey firmalardan değerli konuşmacılarımız var. Onlardan mükemmel geri dönüşler alıyoruz. Bunlar bizi çok mutlu ediyor, aynı zamanda şaşırtmıyor çünkü bu sürekli yaptığımız bir iş” dedi.
Katılımcı belgelerinin teslimi ile program sona erdi. İHA




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir