Doğa ve yaban hayatı fotoğrafçısı ilkbaharın kuşlarını fotoğrafladı

159

Çektiği fotoğraflarla Kütahya’nın yaban hayatını ve doğasını dünyaya tanıtan Kütahyalı doğa ve yaban hayatı fotoğrafçısı Alperen Akdemir, bu kez ilkbaharın gelişiyle birlikte Kütahya’ya akın eden kuşları fotoğrafladı.

Yaban hayatı ve doğa fotoğrafçılığı yapan ve yaban hayatının ilginç anlarını kayıt altına alan Akdemir, ilkbaharın gelişi ile ilgili güzel görüntüler yakalamayı başardı.
Doğa tutkunu Akdemir, çektiği fotoğraflarla ilkbaharın müjdecisi kuş türlerinin Kütahya’ya gelişlerini takipçileriyle paylaştı.
Akdemir, “Baharın gelmeme gibi bir huyu yoktur, illa ki gelir.” notuyla sosyal medya hesabından paylaştığı kuş türleri fotoğrafları birçok kişi tarafından beğenildi.
Akdemir, bir başka paylaşımında ise doğaya ve yaban hayatının korunmasını isteyerek şunları kaydetti: “İlkbahar geldi hoş geldi. Leylekler, kırlangıçlar, pelikanlar ve daha nice türler akın akın ülkemize, evlerine dönüyor. Onlara sahip çıkmak istiyorsak yaşam alanlarına müdahale etmemeliyiz. Çevreyi kirletmemeliyiz. Bir leylek yuvasında poşet, ip, misina gibi yavruları öldürebilecek şeyler var. Keşke çevre ve doğa eğitimleri okullarımızda uygulamalı olarak anlatılsa.”
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir