‘HALKIN BAŞKANI OLMAYA GELİYORUM’

293

Kütahya Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisinden 2019 yerel seçimlerinde aday gösterilen Eyüp Kahveci, 2024 yerel seçimleri için de aday adaylığını açıkladı. Kahveci partililerce aday gibi karşılanması dikkat çekti.

“HALKIN BAŞKANI OLMAYA GELİYORUM”
Parti binasında gazetecilere açıklamada bulunan Kahveci, yaptığı çalışmalar ve bilgi ve tecrübeleri hakkında da bilgiler paylaştı. 2024 yerel seçimlerinin, partilerin ya da adayların yarıştığı bir seçim olmayacağını, kabuğunu kırmak isteyen Kütahya seçmeninin damga seçimlere damga vuracağını belirten Kahveci, “Halkın başkanı olmaya geliyorum. Martın sonu bahar olacaktır. 2019 yerel seçimlerinde aday adaylığımızı açıklarken, “Ayağa kalkacaksan halk için kalk” düsturu ile Hak adına adaleti, barışı ve Kütahya’mızın dönüşümünü tesis etmek için yola çıktık ve Kütahya halkının aradığı adayın biz olduğumuzu şu sloganla iddia ettik. “Eskişehir gibi olmak mı, Kütahya gibi kalmak mı? 2024 yerel seçimleri için de iddiamızı bir kere daha tekrarlıyoruz, Kütahya’mızın aradığı Belediye Başkan adayı biziz. Tarih 31 Mart 2024’ü gösterip sandıklar açıldığında, CHP’li olan olmayan, bize sempati duyan, bize inanmış ve gönül vermiş halkımızın teveccühü ile bir tarih yazacağız, bir destan yazacağız ve dönüşümüz muhteşem olacak, muhteşem olacak.”


“ADALETLE HÜKMETMEK İÇİN GELİYORUZ”
Aday gösterilmesi ve belediye başkanı olarak seçilmesi halinde yapacağı çalışmalar hakkında da bilgiler veren Kahveci, şöyle devam etti: “Artık, dip dalga başlamıştır, geliyor gelmekte olan. Sen, ben fark etmez, hepimiz bir hiçiz, günü geldiğinde toprakla buluşacağız. Önemli olan kurumsal yapılardır; yaşadığımız çevreye, bugünkü ve gelecek nesillere yapılan hizmettir. Kendimiz, adımız değil; eserimiz ön planda olmalı, olacakta. Belediye Başkanı koltuğuna oturup şeref kazanmak, rant peşinde koşmak, menfaat sağlamak için değil, o makamın hakkını vermek için geliyoruz, halkın itimadına layık olmak için geliyoruz, adaletle hükmetmek için geliyoruz.”


“KÜTAHYA ÇİNİSİ KADAR KÜTAHYALIYIM”
Kütahya doğumlu olmadığını ancak Kütahya çinisi, Kütahya’yı en çok seven Kütahyalılar kadar Kütahyalı olduğuna vurgu yapan Kahveci, “Milli şuurda Mustafa Kemal Atatürk, ahlaki şuurda da Hz. Muhammed Mustafa (SAV)’in çizgisini ilke edinerek geldiğim bu yaşımdan sonra da çizgilerimi ve duruşumu Allah’ın izniyle bozmayacağımı da buradan bir kere daha hatırlatmak isterim. 1986 yılında Ordu’dan üniversiteyi okumak üzere geldiğim Kütahya’mda devletimizin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu (Eski adıyla Fak Fuk Fon)’la okuyup, suyunu içtim, kültürüyle yoğruldum, ekmeğini yedim, meslek sahibi oldum. Bugün, Kütahya’dan Türkiye ve Dünyaya danışmanlık hizmeti sunuyor, 33 yılı aşkın süredir Kütahya’yı değişik platformlarda tanıtıyorum. Kütahya çinisi kadar Kütahyalıyım, bir Kütahyalı kadar Kütahyalıyım. Çocuklarımın doğduğu, okuduğu, yaşadığı bu şehri sevenler kadar “Kütahya Sevdalısıyım. Kütahya’ya bilgimin zekatını vermek, devletime hizmet etmek için geliyorum.”
CHP İl Başkanı Tamer Yenikaya ise, başta Kütahya Belediye Başkanlığı olmak üzere birçok ilçe ve beldede seçimi kazanacaklarını belirterek Kahveci’yi tebrik etti.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir