Türkiye’yi sarsan RC arazi araçları yarışmasına yoğun ilgi

269

Türkiye genelinde 4’üncüsü düzenlenen ve Kütahya’dan da katılımcıların yer aldığı Mone Rc Scale Crawler buluşması Eskişehir’de yapılırken etkinlikte gerçeğe yakın özel tasarım rc crawler araçlar kıyasıya yarıştı.
ÖZEL TASARIM ARAÇLAR SERGİLENDİ
Eskişehir’deki Beşik Deresi Şelalesinde düzenlenen etkinliğe Türkiye’nin dört bir yanından RC crawler araç severler katılarak unutulmaz anlar yaşadı.
Uluslararası ve yerel markaların sponsorluğunda gerçekleşen etkinliğe, 160 özel tasarlanmış 1/10 ölçekli 4×4, 6×6 arazi araçları, iş makineleri, özel yapım kamyonlar katıldı. Etkinliğe katılanlar burada araçlarını sergileme ve yarıştırma fırsatı da buldu.
Araçlarını özel olarak tasarlayıp getiren yarışmacılar aileleriyle birlikte kamp kurarak etkinliğin keyfini çıkardı.


ARAÇLAR KIYASIYA YARIŞTI
Yarışmalar, katılımcılar belirlenen kurallar çerçevesinde “en iyi scale araç yapımı kategorisi”, “scale kategori”, “performans kategorisi” ile “en iyi tırmanma yarışı” kategorilerinde yapıldı.
Her kategorinin birinci, ikinci ve üçüncüleri yarışma sonrasında ödül ve plaketlerini alarak unutulmaz anılar biriktirdi.
KÜTAHYA’NIN ÖZEL TASARIM ARACI GURURLANDIRDI
Yarışmaya Kütahya “rckutahyacrawler “takımından katılan Ahmet Özrenk, “en iyi scale araç yapımı kategorisi yarışması”nda, 6X6 Crawler aracı ile 2’inciliği elde etti.

Özrenk, yaptığı açıklamada, hem yarışmanın organizasyonunda görev almaktan hem de yarışmada ikinci olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
RC crawler araçlarına uzun yıllardır ilgi duyduğunu anlatan Özrenk, Kütahya’da Crawler araç etkinliklerine ilgi duyanlar için @kutahyacrawlerteam Instagram adresinde paylaşımların yapıldığını söyledi.
Eskişehir’deki bu heyecan verici etkinliğin, RC model araç arazi araçları tutkunlarını bir araya getirerek hem yarışma hem de paylaşım ortamı sağladığına da vurgu yapan Özrenk, bu hobiyi genç nesillere aktarmak istediklerini, bu araçlarla ilgili tüm merak edilenleri @rcctrteam ve @TalezzonE adreslerinden de takip edilebileceğini duyurdu.

YENİ BULUŞMAYI HEYECANLA BEKLİYORLAR
Etkinlik kapsamında, katılan tüm araçlara sürpriz hediyelerin yanı sıra kapı numarası alan araç sahiplerine özel ödüller dağıtıldı.
Katılımcılar, birbirinden özel tasarlanmış araçlarıyla göz doldururken, bu unutulmaz buluşma, RC araç tutkunları için unutulmaz anılara ev sahipliği yaptı. Katılımcılar, gelecek MONE5’İ heyecanla beklerken, organizasyonu gerçekleştirenler ise taktir topluyor. Katılımcılar ayrıca bu hobiyi daha çok genç nesillere aşılamak ve aktarmak istediklerini belirtti. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir