Murat Dağı Gençlik Kampı yapım işi 21 Ekim’de Tekrar ihaleye çıkıyor

281

Gediz ilçesinin gözbebeği olan Muratdağı Termal ve Kayak Merkezi’ne yapılması planlanan Gençlik Kampı yapım işi tekrar ihaleye çıkıyor.
Gençlik Kampı ihalesi hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “3 Ağustos 2021 tarihinde ihalesi yapılan ve yapım işini üstlenen müteahhit firmanın tek taraflı olarak ihaleyi feshetmesi nedeniyle yarım kalan Gençlik Kampı projesi, Kütahya Milletvekillerimiz Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Valisi Ali Çelik, İl Başkanı Mustafa Önsay, İlçe Başkanı Mehmet Erkan’ın, Bakanlığımıza yapılan girişimleri sonucunda 21 Ekim 2022 Cuma günü tekrar ihaleye çıkarılacaktır. Proje kapsamında yapılacak olan Gençlik Kampında, 215 yatak kapasiteli, Amfi Tiyatrosu, Yemekhane Alanı, 230 kişilik çok amaçlı spor salonu (Badminton, Voleybol, Basketbol ve Futbol) ile tesisimiz İlçemize hayırlı olsun.
Gençlik Kampının İlçemize, Muratdağımıza kazandırılmasında emeği geçen; başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Kütahya Milletvekili Ahmet Tan’a, İshak Gazel’e,Ceyda Çetin Erenler’e, AK Parti Kütahya İl Başkanımız Mustafa Önsay’a, AK Parti Gediz İlçe Başkanımız Mehmet Erkan’a ve emeği geçen herkese şahsım ve Gediz Halkı adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir