Aşiyan Ajans Tanıtıyor

421

Kütahya ve il dışında düzenlediği organizasyonlarla adından sıkça söz ettiren Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz, il dışında görev yapan Kütahyalı hemşehrilerimizi tanıtıyor.
Tarık BAHADIR
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı

Aslen Kütahya Tavşanlı’lı olup, 03.07.1977 yılında Sakarya’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünden 2003 yılında, Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2014 yılında mezun oldu. 2004 yılında yapılan Kaymakamlık sınavını kazanarak Isparta Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Çeşitli ilçelerde kaymakam vekili olarak görev yaptı.  2005-2006 yıllarında İngiltere’nin Sheffield şehrinde aynı adı taşıyan üniversitede yabancı dil ve yönetim bilimi konularında eğitim aldı. 2007 yılında yapılan Kaymakamlık kurası ile Eskişehir ilinin Alpu ilçesinde kaymakamlık görevi yapmaya başladı. Sırasıyla Elazığ ili Alacakaya ilçe kaymakamlığı, Elazığ Vali Yardımcılığı, Kayseri ili İncesu Kaymakamlığı, Konya ili Sarayönü Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

2019 yılında İller İdaresi Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atanmış olup, 112 Acil Çağrı Hizmetleri Daire Başkanı olarak görev yapmıştır. 2022 yılından itibaren İller İdaresi Genel Müdürlüğünde 112 Acil Çağrı Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli olup,üç çocuk babasıdır, İngilizce bilmektedir.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir