“Projenin bitmesi için yoğun bir tempo ile çalışmalar sürüyor”

657

Zafer Meydanı projesi kapsamında Lise Caddesi ve Orgeneral Asım Gündüz Caddesinde asfalt serim çalışmaları başladı. Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Alim Işık, projenin bitmesi için yoğun bir tempo ile çalışmaların sürdüğünü ifade etti.
Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Ertuğrul Cevahir, Murat Arık, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ile birlikte Zafer Meydanı proje alanında yapılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Alim Işık, 1 Haziran’da başlayan Zafer Meydanı yenileme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
Başkan Işık, “Yüklenici firma ile yaptığımız sözleşme gereğince en kısa sürede çalışmaları bitirmek için yoğun bir tempo ile çalışmalar sürüyor. Öncelikle bu özverili çalışmalarından dolayı çalışanlarımıza ve firma yetkililerine teşekkür ediyorum. Asfalt serim işlemleri başladı. Kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Allah nasip ederse yetiştirebilirsek 30 Ağustos, değilse 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na yetiştirmeye çalışıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Verdiğimiz rahatsızlık nedeniyle, özellikle çevre esnafımızdan biraz daha sabırlı olmalarını ve vatandaşlarımızın da bu sabra katkı sunmalarını talep ediyorum. Hemşehrilerimize sağladıkları destek ve gösterdikleri sabır için teşekkür ediyorum” dedi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir