AiLE VE SOSYAL HiZMETLER BAKANI DERYA YANIK KÜTAHYA’DA

332

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kütahya’ya geldi. Bakan Derya Yanık, kurum ve esnaf ziyaretlerinin ardından şehit yakınlarıyla iftarda buluştu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kütahya programı kapsamında Kütahya Valisi Ali Çelik, Belediye Başkanı Alim Işık ile AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.
Esnaf ziyaretinde de bulunan Bakan Derya Yanık, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Kütahya Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi sakinleri ile de bir araya geldi.
Kentte ve ziyaret ettiği yerlerde ilgi ile karşılanan Bakan Derya Yanık, program kapsamında
Şehit yakınları ile iftar programında bir araya geldi.
Burada konuşan Bakan Derya Yanık, canlarını vatan uğruna fedan eden şehitler sayesinde huzur ve güvenle oruçlarını açtıklarını, ülke ve millet için çalışmayı sürdürdüklerini belirterek, tüm şehitleri rahmet ve minnetle andı.
Şehit yakınları ve gaziler için birçok hizmet sunduklarını dile getiren Yanık, şöyle devam etti:
“Şehit yakınları ve gaziler için eğitimden istihdama, ulaşımdan sosyal ve kültürel haklara kadar birçok çalışmayı büyük gayretle yürütüyoruz, yürütmeye çalışıyoruz. Ancak hepimiz biliyoruz ki şehitlik ve gazilik karşılığını yalnızca Allahuteala’nın verdiği özel bir mertebedir.”
Yanık, ramazanın Türk milleti ve İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.
Bakan Yanık’ın programına kent protokolü ile şehit yakınları ve davetliler katıldı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir