Ramazan eğlenceleri bu yıl Germiyan Sokak’ta

331

Mübarek ramazan ayının gelenekleri arasında yer alan ramazan eğlenceleri bu yıl Germiyan Sokak’ta yer alacak. Etkinlikler için Germiyan Sokakta hummalı bir çalışma başlatıldı.
Ramazan ayının gelenekleri arasında yer alan ramazan eğlenceleri bu yıl da Kütahyalılarla buluşmaya hazırlanıyor. Germiyan Sokakta gerçekleşecek etkinlikler için sokakta kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları ile birlikte peyzaj düzenleme çalışmaları da başladı. Yapılan çalışmalarla birlikte Germiyan Sokak bir ay süre ile gerçekleşecek olan etkinliklere en iyi şekilde ev sahipliği yapacak.
5 nisan Salı akşamı 21.45’te Kuran’ı Kerim Tilaveti ile başlayacak olan ilk akşam programında, Türk Halk Müziği konseri ve halk oyunları gösterisi yer alacak. Kütahya’ya ait yöresel ürünlerinin tanıtım yapılacağı stantların kurulumu tamamlanırken, ramazan eğlence programında şiir etkinliği, Hacivat Karagöz, tiyatro, sohbeti, konser gibi etki etkinlikler yer alacak.
Etkinlikler her akşam 21.45’te başlayacak. 5 nisanda başlayacak olan ramazan etkinlikleri 26 nisan Salı akşamı son bulacak.
KÜTAHYA BELEDİYESİ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir