İHH Kütahya İnsani Yardım Derneği Ramazan yardımlarını Dağıtmaya başladı

471

İHH Kütahya İnsani Yardım Derneği, hayırseverlerin destekleriyle, ramazan ayı için hazırlanan yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladı.
Derneğe ait depo önünde bir araya gelen dernek yöneticileri ile gönüllülerden oluşan 20 kişilik ekip, hazırlanan yardım kolilerini araçlara yükledi.
İçinde gıda maddeleri bulunan koliler, daha önce tespiti yapılan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
Derneğin yönetim kurulu üyesi Muhammed ziya Afifi, gazetecilere yaptığı açıklamada, İHH olarak bu yıl ramazan yardımlarını, “Ramazanı yaşat” sloganıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi.
Bu yıl ramazan ayında toplamda 3 bin ihtiyaç sahibi aileye yardımda bulunacaklarını aktaran Afifi, şunları kaydetti:
“Ramazan ayı bereket ve paylaşma ayıdır. Bu ay ayrıca durumu iyi olanların ihtiyacı olanları hatırlama ayıdır. Bizler de hatırlatmak isteriz ki hayırseverlerimiz fitre, zekat, sadaka gibi yardımlarını derneğimiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirler. Bu anlamda hayırseverlerin bize ulaştırdıkları yardımları derneğimizce tespiti yapılan vatandaşlarımıza bugün itibariyle dağıtmaya başladık.”
Ramazan ayı boyunca çeşitli programlar düzenleyeceklerini de ifade eden Afifi, kendilerine yardım ulaştırmak isteyenlerin Saray Mahallesi Kızılay Sokak’taki dernek merkezi, Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan dernek stantları ile derneğin sosyal medya hesaplarından kendilerine ulaşabileceklerini de sözlerine ekledi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir