Sosyete Yeniden Açılıyor

787

Gündem maddeleri içinde yer alan ve 2 şubat 2022 tarihli meclis toplantısında Araştırma Geliştirme ve Tanıtım Komisyonuna havale edilen, Covid-19 sebebiyle kapatılan, halk arasında ‘Sosyete Pazarı’ olarak bilinen pazarın açılma talebi görüşüldü. Belediye Meclis Komisyonu kararınca yeniden açılmasına karar verilen pazarın adı ‘Kütahya Pazarı’ olarak belirlenmesine karar verildi.
Kütahya Belediye Meclisinin 4. Dönem 3. Olağan Toplantısı Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 37 gündem maddesi meclis üyeleri tarafından görüşüldü.
4. dönem 3. olağan Kütahya Belediye Meclis Toplantısı, meclis toplantı salonunda meclis üyeleri, belediye müdürleri ve misafirlerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Alim Işık’ın başkanlık ettiği toplantıda 37 gündem maddesi karara bağlandı.
Başkan Işık, gündem maddeleri görüşmeleri öncesinde atamaları yapılan müdürleri tanıttı ve yeni görevlerinde başarılar diledi.
Başkan Işık “Memleketimizin ve dünyanın içinde bulunduğu durumun bir an önce düzelmesini temenni ediyorum. Göreve yeni atanan İtfaiye Müdürü Ahmet Enes Karadaş 16 şubat 2022 tarihinden itibaren görevine başladı. Kendisine başarılar diliyorum, bugüne kadar görev yapan Adem Öner’e teşekkür ediyorum. Ramazan Karakaya Temizlik İşleri Müdürü olarak 23 şubat tarihinden geçerli olmak üzere görevine başladı. Kendisine başarılar diliyorum. Bir önceki müdürümüz Halil İbrahim Bey rahatsızlığı nedeniyle görevinden ayrılmak zorunda kaldı. Teşekkür ediyor ve acil şifalar diliyorum” dedi.
Gündem maddeleri içinde yer alan ve 2 şubat 2022 tarihli meclis toplantısında Araştırma Geliştirme ve Tanıtım Komisyonuna havale edilen, Covid-19 sebebiyle kapatılan, halk arasında ‘Sosyete Pazarı’ olarak bilinen pazarın açılma talebi görüşüldü. Belediye Meclis Komisyonu kararınca yeniden açılmasına karar verilen pazarın adı ‘Kütahya Pazarı’ olarak belirlenmesine karar verildi ve resmi pazar yeri olarak prosedürlerin tamamlanması için diğer yetkili kurumlarında yer alacağı Pazar Komisyonuna havale edildi.
Meclis üyeleri diğer gündem maddelerini görüşerek karara bağladığı 4. dönem 3. olağan Kütahya Belediye Meclis Toplantısı dilek ve temennilerin bildirilmesi ile sona erdi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir