“Koronavirüs, her şeyi olduğu gibi bayramlaşmaları da etkiledi”

471

Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin; “2 yıla yakın bir süredir tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs, her şeyi olduğu gibi bayramlaşmaları da etkiledi. Pandemi sürecinin devam ettiği bu bayramda sevdiklerimizle maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak görüşmeye özen gösterdik” dedi.
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından; Kurban Bayramı dolayısıyla Bölge Müdürlüğü yemekhanesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.
Bayram sonrası ilk mesai gününde düzenlenen bayramlaşma töreninde, Bölge Müdürü Hasan Keskin, Bölge Müdür Yardımcıları Mustafa Arpacı ve Halil Karademir, Şube Müdürleri, İşletme Müdürü, teknik personel ve idari personel hazır bulundu.
Bayramların birlik ve beraberlikleri güçlendirmek için fırsat olduğunu söyleyen Bölge Müdürü Hasan Keskin; “2 yıla yakın bir süredir tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs, her şeyi olduğu gibi bayramlaşmaları da etkiledi. Pandemi sürecinin devam ettiği bu bayramda sevdiklerimizle maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak görüşmeye özen gösterdik. Salgın nedeniyle o eski kucaklaşmalar olamıyor, kalabalık sofralar kurulamıyor. Bizler de kurum olarak dikkatliyiz. Ama bu günlerde geçecek, dileğimiz bir an önce bu hastalıktan kurtulmak. Bu duygu ve düşüncelerle bugün burada olan sizlerin ve ailelerinizin geçmiş bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Sizlerin de sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmiş olmanızı temenni ediyor, Allah yenisine erdirsin diyorum” dedi.
Koronavirüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine tüm personel maskeleriyle katıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen tören bayramın klasiği çikolata ve kolonya ikramı ile sona erdi.
AHMET SARI




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir