“Esnafımıza, işletmelerimize ve üreticilerimize sahip çıkalım”

1186

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Bu zorlu süreci, el ele, hep birlikte dayanışma içinde en az kayıpla geçirebilmek için yerel ölçekte birbirimize, esnafımıza, işletmelerimize ve üreticilerimize sahip çıkalım” dedi.
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; Ergenekon Mahallesi’nde kurulan Çarşamba Pazarında incelemelerde bulunarak pazarcı esnafına hayırlı işler temennisinde bulunarak alış-verişe gelen vatandaşlarla sohbet etti.
Pazar yeri esnaf ziyaretinde Başkan Akçadurak’a Gediz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Ergöçmen ve Salur Mahallesi Muhtarı Osman Aslan eşlik etti.
Başkan Akçadurak yaptığı açıklamada; “Koronavirüs (COVİD-19) tedbirleri kapsamında İlçemiz Kapalı Pazar alanında Çarşamba ve Cuma günleri kurulan Gediz Pazarı Çarşamba günleri Ergenekon Mahallesi Hotamışlıgil Parkı karşısında, Cuma günü ise yine aynı yerinde kuruluyor. Pazarcı Esnafımız Ergenekon Mahallesi Hotamışlıgil Parkı karşısında bulunan caddeye tezgâhlarını açtı. Korona virüs tedbirleri kapsamında düzenleme yapılarak tezgâhların arası 3 metre olacak şekilde yerleştirildi. Bu sayede koronavirüs vakalarındaki düşüşün devam etmesi ve halk sağlığının korunması amaçlıyoruz. Bu zorlu süreci, el ele, hep birlikte dayanışma içinde en az kayıpla geçirebilmek için yerel ölçekte birbirimize, esnafımıza, işletmelerimize ve üreticilerimize sahip çıkalım. Bu konuda duyarlı davranışlarından dolayı pazarcı esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Akçadurak sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti. Esnaf ile sohbet ederek dilek ve temennilerini dinleyen Başkan Akçadurak’a pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflar ve vatandaşlar, yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini de dile getirdiler.
ŞENAY AYDEMİR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir