Parkta ölüm tehlikesi!

650

Kütahya’da, bulunduğu yerden kaldırılan büfe yerinin kaldırılmayan ve karla kaplanan fayansları, bir vatandaşın yaralanmasına neden oldu.
Yunus Emre Mahallesi Akşemsettin Camisinin yanında bulunan parkın kenarında bulunan büfe bulunduğu yerden kaldırıldı. Park içindeki yolu kullanan bir vatandaş, büfe yerinden kaldırılmayan fayansların kar ve buzla kaplanmasından dolayı düşerek ayağından yaralandı.
112 Acil Servis ekipleri tarafından Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan N.K.U., büfe yerindeki fayansların kaldırılmamasından dolayı kaydığını söyledi.
Söz konusu yerde ihmal olduğunu belirten N.KU., şunları kaydetti: “Park içindeki yolu kullanırken birden ayağım kaydı. Ne olduğunu anlayamadan kendimi yerde buldum. Düşmenin etkisiyle ayağımdan yaralandım. Büfe yerinden kaldırılmayan fayanslar yüzünden bunu yaşadım. Eğer burası parksa buranın düzenlemesi neden yapılmadı? Düşmenin etkisiyle kafamı da sert zemine çarpabilirdim. Neyse ki korktuğum olmadı ama başkalarının da aynı şekilde olası bir tehlikeye düşmemeleri için yetkililerin bir an önce tedbir alması gerekiyor.”
Öte yandan yaralanan vatandaşın ayağının alçıya alındığı öğrenildi.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir