Ekipler zehir tacirlerine Göz açtırmıyor

978

Kütahya’da, polis ve jandarma ekiplerinin son günlerde yapmış oldukları başarılı operasyonlarla zehir tacirlerine göz açtırılmıyor. Ekiplerin çalışmaları taktir topluyor.

CANLAR YANMADAN MÜDAHALE EDİLİYOR
Kütahya’da, özellikle son günlerde uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik yürütülen operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu madde kullanıcılarını zehirlemeden jandarma ve polis ekiplerince ele geçirildi.
Geçtiğimiz günlerde yapılan istihbari çalışmayla bir eve operasyon düzenleyen İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şube müdürlükleri ekipleri, belki de yüzlerce kişinin canını yakacak esrar maddesini el koyarak olası felaketlerin önüne geçti.
Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde de, evinde uyuşturucu bulunan şüpheli gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat şube müdürlükleri ekipleri, S.C’nin Akçaköy’deki evinde uyuşturucu bulundurduğu bilgisi üzerine harekete geçti.
Ekipler, narkotik köpeği “Mola”nın da kullanıldığı operasyonda, evde yaptıkları aramalarda çuval içine gizlenmiş 1 kilo 660 gram esrar ile 110 gram kenevir tohumu ele geçirdi.
Çalışmalar kapsamında Fatih Mahallesindeki şüpheli bir aracı durduran jandarma ekipleri, araç içindeki şahıslar üzerinde 39 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

EMNİYET BİRİMLERİ DE ZEHİR TACİRLERİNİN ENSESİNDE
Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri de, uyuşturucu ticareti yaptıkları ileri sürülen şüphelilerin bulunduğu otomobili takibe aldı.
Takip edildiklerini anlayan şüphelilerin kaçmaya çalışması üzerine kısa bir süre kovalamaca yaşandı.
Yoncalı köyü yakınlarında durdurulan otomobildeki Ş.C, O.Ç, M.C. ve Ö.B. gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada bir miktar esrar ile uyuşturucu haplar ele geçildi.

KAÇAK SİGARA VE İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ
Kütahya’da, 2 bin 533 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezindeki bazı iş yerlerinde gümrük kaçağı sigara ve alkollü içecek satıldığı bilgisi üzerine harekete geçti.
Söz konusu iş yerlerine operasyon düzenleyen ekipler, 2 bin 533 paket farklı markalarda gümrük kaçağı sigara ile birer litrelik 15 şişe içki ele geçirdi.
Gümrük kaçağı ürün satan iki iş yeri sahibi hakkında adli işlem başlatıldı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir