‘Gündem ikamet kart projesi olmalı’

847

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Üniversite öğrencilerine dönük başlatılan İkamet Kart uygulamasında son bir haftanın önemine dikkat çekti.
2019 yılının son bir haftasında kentin tek gündeminin bu olması gerektiğini belirten Başkan Işık, İkamet Kart uygulamasının öğrencilere getireceği avantajların yanında, uygulamanın Kütahya ve Kütahyalılara katacağı artı değerleri anlattı.
Işık, şunları kaydetti: “İkamet kart projemizi oldukça önemsiyoruz. Bunun için yaklaşık bir hafta zaman kaldı. Özellikle son bir haftanın gündemi sadece bu olmalı. Sadece bunu konuşmalıyız. Bunu başarırsak ilçelerimiz bunu örnek alacak, o zaman 50 bin öğrenci bu şehrin nüfusuna kaydolacak. Kütahya’mızın nüfusu da artmış olacak. İşte o zaman şehir büyüyecek. Nüfusumuz da gençleşeceği için yatırımcıların buraya gelmesi de kolaylaşacak. Böylelikle Kütahya ege bölgesinin en yaşlı ili olma ünvanını da inşallah tarihe gömecek. Nüfusumuz 250 bin üzeri şehirler statüsüne geçeceği için gelirlerimiz de bu oranda artacak ve vereceğimiz hizmetlere de bu durum yansıyacak.”
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir