Sateen Kütahya Mağazası 5 Ekim’de açılıyor

1202

Türk giyim sektöründe yaklaşık yarım asırdır faaliyet gösteren, genç ve klasik giyimde yıllardır bayanların tercihi Sateen’in Kütahya mağazası 5 Ekim’de kapılarını açacak.

Türk giyim sektöründe yaklaşık yarım asırdır faaliyet gösteren Sateen’in Kütahya mağazası 5 Ekim’de kapılarını açacak.
Akpınar Tekstil tarafından Kütahya’nın en büyük alışveriş merkezi olan ve dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan Sera Kütahya AVM’de işletilecek mağazada kadın ve erkek ürünleri yer alacak.

Yeni sezonun en güncel moda trendleri ve binlerce ürünün olduğu mağazada giyimin yanı sıra kemer, cüzdan ve iç çamaşırı gibi yeni sezonun kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunulacak.

Yaklaşık 12 yıldır tekstilin kalbi Bursa’da yaşayan ve 8 yıl Bursa’da bazı markaların giyim mağazalarında yönetici pozisyonunda çalışan Akpınar Tekstilin sahibi Azize Akpınar, “Yıllardır girişimcilik hikayeleri okuyorum ve neden ben yapmıyorum?” diyerek başladığı bu yolculukta Türk giyim sektörüne iz bırakmayı hedefliyor.

Kendi mağazasını açmaya bu yılın ortalarında karar verdiğini ve konuyu eşiyle paylaştığını belirten Akpınar, “Bir giyim mağazası açmaya karar verdik ama nerede ve nasıl olacağı üzerinde çok düşündük. Eşimin kardeşi Koray Akpınar, yıllardır giyim sektörünün içinde. Kütahya’da 7 yıl Sarar Mağazası’nın müdürlüğünü yaptı. Beraber mağaza açabileceğimizi düşündük ve harekete geçtik.” dedi.
Akpınar, gerekli araştırmalar ve çekilen kredinin ardından bu işe başladıklarını anlatarak, şöyle konuştu: “Kütahya’ya, gençliğin hareketli olduğu, son yıllarda ekonomik anlamda da gelişme gösteren, yatırım açısından cazip olduğunu düşündüğümüz kente, bir mağaza, marka kazandıralım istedik. Sateen Kütahya mağazamızda güçlerimizi, tecrübemizi birleştirdik. Yeni trendlerle, yepyeni ürünlerle, klasik ve spor, kadın ve erkek giyim ürünleriyle 5 Ekim’de mağazamızı açacağız. Yüksek kalite uygun fiyat anlayışıyla her kesimin bir şeyler bulabileceği mağazamıza tüm Kütahyalıları bekliyoruz. Modayı uygun fiyata istiyorsanız tek adresiniz Sateen Kütahya olacak.”

AÇILIŞA ÖZEL BÜYÜK KAMPANYA

Sateen Mağaza Müdürü Koray Akpınar da 1995 yılında liseden mezun olduktan sonra Ankara Sıhhıye’de giyim sektörüne adım attığını söyledi.
Yaklaşık 3 yıl çalıştıktan sonra Kızılay’da Giyim Dünyası’na geçtiğini ifade eden Akpınar, “Giyim Dünyası’nda da 5 yıl çalıştım. Buradan Boyner’e geçtim ve satış danışmanı olarak çalışmaya burada devam ettim. 4 yıl burada çalıştıktan sonra eşimin işi gereği Çorum’a taşındık. Burada bir iş adamının yeni açacağı mağaza kurulumunu bizzat ben yaptım. 2 yıl burada mağaza müdürü olarak görev yaptım. Daha sonra Ankara’ya döndük. Birkaç yıl mobilya ve giyim mağazalarında yöneticilik yaptıktan sonra yine eşimin işi gereği Kütahya’ya taşındık.” diye konuştu.
Akpınar, 2012’den bu yana yaklaşık 7 yıl Sarar Mağaza müdürü olarak çalıştığını dile getirerek, şunları kaydetti: “Yengem Azize ile yeni kurduğumuz mağaza için istifa ettim. Erkek ve kadın giyimde tecrübeliyim, sektörü iyi biliyorum. Kaliteli giyiyorsam kaliteli satarım. Mağazamızdan alınacak her ürünü tek tek ben ve Azize seçti. Kalitemiz ve trendlerimiz konusunda iddia ediyorum tüm müşterilerden 10 puan olacağız. Bol çeşitle yeni sezona giriyoruz.”

Koray Akpınar, açılışa özel bir kampanyalarının olacağını belirterek, “Tüm sezon ürünlerimizde yüzde 30’a varan indirim yaptık. Ayrıca bu indirimlerin üzerine kasada her 200 liralık alışverişe anında 50 lira daha hediye indirim olacak. Bu 200 liraya anında 50 liralık indirimimiz sadece 15 gün geçerli olacak. Modayı uygun fiyata bulabileceğiniz mağazaya bekliyoruz.” dedi.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir