e-imar dönemi başladı

1073

Kütahya Belediyesi vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla E-İmar dönemini başlattı.
İmar durumunu öğrenmek isteyen vatandaşlara tek tık erişim ile büyük kolaylık sağlayacak olan E-İmar uygulaması Kütahya Belediyesi ve Netcad işbirliğinde hizmete sunuldu.
E-İmar uygulaması kapsamında Belediye bünyesinde güncellenen imar planları ve kadastro bilgilerine ait sözel ve görsel veriler, vatandaşların Belediyeye gelmesine gerek kalmadan İmar Planlarına internet üzerinden ulaşım sağlayabilecek. Hayata geçirilen E-İmar uygulaması ile İmar Planları kesintisiz ve anlık olarak görüntülenebilecek.
Vatandaşların imar durumlarını sorgulamak istedikleri yerler için; ister ada/parsel isterlerse adres/numarataj bilgilerini girerek sorgulama yapabilecekler.
Bu sorgulamada; parsellerin plan fonksiyonu, kat adedi, çekme mesafesi, TAKS, KAKS değerlerine ve parsellerin diğer özel koşullarına ulaşım sağlanacak.
Kütahya Belediyesi resmi internet sitesi olan http://www.kutahya.bel.tr adresinden E-İmar linkini kullanarak masaüstü bilgisayar, tablet ve mobil giriş sağlanabilecek olup, elde edilen veriler yalnızca bilgi amaçlıdır. Söz konusu verilerin yasal hükümlülüğü bulunmamaktadır.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir