“Bizimkisi memleket meselesi”

2534

23 Haziran’da tekrarlanacak seçim için İstanbul’da en fazla hemşehrisi bulunan 31 il başkanını sahaya süren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile İstanbul’daki saha çalışmalarına aralıksız destek veren MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’a destek çalışmalarını sürdürüyor.

HEMŞEHRİLERE YAKIN MARKAJ
MHP lideri Bahçeli, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da önce 250 binden fazla hemşehrisi olan 15 il başkanını daha sonra 130 binden fazla hemşehrisi bulunan 16 il başkanını topladı. Bahçeli’nin talimatı üzerine söz konusu il başkanları İstanbul’a giderek seçim çalışmalarına katıldı. MHP Lideri Bahçeli’nin talimatı doğrultusunda MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, kişi ve parti önceliklerinin yerini daima milletin refah, huzur ve bekasının aldığını, nerede bir parçalanma, nerede bir toplumsal ayrışma varsa MHP’nin devreye girdiğini ve bunların telafisi için elini taşın altına koyduğunu ifade etti.

İSTANBUL’DA SIKI MESAİ
MHP’nin toplumsal barışın sürmesi, Anadolu’da bin yıldır büyük bir titizlikle korunan ve ülkenin bekasının temel unsurlarından birini teşkil eden kardeşlik hukukunun yaşaması için elinden geleni yaptığını vurgulayan MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım; “Ne zaman Türkiye içeriden ve dışarıdan tehdit ve tehlikelere maruz kalsa MHP ve milliyetçi ülkücü hareketin mensupları göğüslerini siper ederek bunları bertaraf etme çabasına girmiştir” değerlendirmesinde bulundu.

STANTTA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, İstanbul’daki seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.
İstanbullulara 24 Haziran seçiminde tercihlerinin en doğru şekilde kullanılması için tecrübe ve düşüncelerini aktaran MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, çalışmalara bizzat destek verip seçmenlere sandığa gitme çağrısında bulundu.

“BİZİMKİSİ MEMLEKET MESELESİ”
Simav Belediyesi ve Simav Dernekler Platformu tarafından düzenlenen konferansta yüzlerce Kütahyalıya seçimde Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’a destek verilmesi gerektiğine dikkat çeken MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım; “MHP olarak İstanbul’da milli bütünlüğümüze zarar verecek bütün ön yargıların ortadan kaldırılması, sandığa gidilerek gönüllerin fethedilmesi için seferber olunması yönündeki kararlılık tekrarlanmıştır” diyen MHP İl Başkanı Yıldırım açıklamasında şunları belirtti: “Sevgi, kardeşlik ve barışı yok etmek üzere, dağı İstanbul’a getirmeye çalışanların oluşturduğu şer ittifakınca dikilen kötülük surlarının yıkılması için samimi gayretlerin sürdürülmesinin önemi vurgulanmıştır. İstanbul seçimi bağlamında etnik kimlikler ve aidiyetler üzerinden yalan, desise ve entrika yoluyla siyaset yapılmaması, yapanlara fırsat verilmemesi için son güne kadar sahada olunacağı ifade edilmiştir. İstanbul’un milli bekamızın temini kadar yerel hizmetlere de ihtiyacı bulunduğu gerçeğinden hareketle, bu büyük metropol kentte şimdiye kadar yapılan büyük yatırımların, altyapı çalışmalarının istikrar içinde sürdürülmesi gerekliliğinin altı çizilmiştir.”

“BİZİMKİSİ EZELDEN EBEDE UZUN BİR YOLCULUK”
Gençlik yıllarından bu yana ülkücü camianın içerisinde yer alan MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Ankara programında çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Sosyal medya platformu üzerindeki kişisel hesabında yaptığı paylaşıma; “Geride bıraktığımız yerel seçimleri değerlendirme ve de yaklaşan İstanbul seçimleri için Genel Başkanımızın davetiyle yollardayız. Hareketin merkezinde liderimizin emrinde ezelden ebede uzun bir yolculuk bizimkisi” ifadelerinin yer aldığı fotoğraf yüzerce beğeni ve destek mesajı aldı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir