Başkan Saraçoğlu için Veda Programı

1083

Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu için 1. OSB yönetimi tarafından veda programı düzenlendi.
1. OSB Müdürlüğünde düzenlenen programa; Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, 1. OSB Müdürü Servet Demir, yönetim kurulu üyeleri ile yatırımcılar katıldı.

“OSB KURUMSAL YAPIYA KAVUŞTU”
Veda programı için teşekkür eden Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 5 yıllık süreçte 1. OSB’de kurumsal bir yapıya ulaşıldığını söyledi. Alınan tüm kararlarda yatırımcıların gözetildiğini ifade eden Başkan Saraçoğlu, “O günden bugüne yüzde 80 yenilenmeye gidildi. Bütçe yaklaşık 1,5 milyondu, bugün ise 25 milyonun üzerinde. 1970’lerde kurulmuş OSB niteliği taşımayan bir yapıya sahipti. Bugün bıraktığım noktada yatırımcıyla, altyapı çalışmalarıyla, arıtmasıyla, ilave arıtma tesisiyle, kreşiyle, yaşanabilir, çalışılabilir, üretilebilir ve sanayinin de güvenini kazanan bir yönetime kavuştu” dedi.
Vali Dr. Ömer Toraman, 1. OSB’nin büyümesi ve gelişmesi noktasında göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na teşekkür etti.

“MÜSTESNA OSB’LERDEN BİRİ”
Anadolu’da büyük umut ve hayallerle kurulan OSB’lerin ayakta kalması için kurumların öncü olduğunu belli bir aşamaya ulaşıldığında ise yönetimin yatırımcı ve sanayiciler tarafından devralındığını kaydeden Vali Toraman, “1. OSB’de bu aşamaya kadar gelebilmiş müstesna OSB’lerden bir tanesi. Bu zamana kadar ki dönem içerisinde yönetim kurulu başkanı olarak göstermiş olduğu gayretten, özverili çalışmalarından dolayı başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. İnşallah tamamen tahsislerini yapmış, altyapısını bitirmiş bir OSB’yi devrederek ayrılıyor. Bu manada tüm yatırımcılarımız adına kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Vali Dr. Ömer Toraman, konuşmaların ardından Kütahya Organize Sanayi Bölgesi adına Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na teşekkür plaketi verdi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir