MHP adayı Işık proje açıklamasına devam etti

1192

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Belediye Başkan Adayı Alim Işık, 2. Grup olarak nitelediği projelerini açıkladı. Işık, “Hiçbir projemizi yapılmayacak proje olarak görmüyoruz ve tamamının milletimize verilmiş bir taahhüt olmasını söylüyoruz. Bu projelerin tamamı seçim için milletimize verilen taahhütlerimizdir ve mutlaka 5 yıl içerisinde yerine getirilecektir” dedi.
MHP Merkez İlçe Başkanlığında gazetecilerle bir araya gelen Işık, burada yaptığım konuşmada, şunları söyledi: “Sosyal projelerde 30 proje açıklamıştık. Şu anda 73 proje açıkladık. Diğer projelerde istihdam, üretime katkı ve vizyon projeleri olacak. 31 Mart gecesi emaneti devraldığımızda bu projelerin tamamının uygulama takdimine de ilk bir ay içerisinde Kütahyalı hemşehrilerimizle paylaşacağız. Birinci yılda hangi projelerimizi yapacağız, ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci yılda hangi projelerimizi yapacağız, bunu hangi kaynaklarla yapacağız, taslak projeleri ile beraber açıklayacağız. Hiçbir projemizi yapılmayacak proje olarak görmüyoruz ve tamamının milletimize verilmiş bir taahhüt olmasını söylüyoruz. Bu projelerin tamamı seçim için milletimize verilen taahhütlerimizdir ve mutlaka 5 yıl içerisinde yerine getirilecektir.”
“PROJELERİMİZ UÇUK
KAÇIK DEĞİL, AYAKLARI
YERE BASAN, OLABİLİR
PROJELERDİR”
MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım da burada yaptığı açıklamada, projelerin hepsinin uygulanabilir olduğunu belirterek şunları kaydetti: “MHP olarak yaklaşık iki buçuk aydır sahalardayız. Çalışmalarımız sürmekte. Öncelikle halkımızın bize göstermiş olduğu ilgiye, bize göstermiş oldukları yakın alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz Geçtiğimiz haftalar içerisinde Prof. Dr. Alim Işık Beyefendi ile birinci etap projelerimizi açıklamıştık.
Bugün ikinci etabı açıklıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi saha çalışmalarına başladığı andan itibaren öncelikli olarak Valiliğimiz ve kurum ziyaretlerimizle devam eden sürecimiz, esnaf ziyaretlerimizle, mahalle ziyaretlerimizle devam etmekte. Kurum ziyaretleri ile ilgili olarak kimi zaman bazı arkadaşlarımız takip ettiğimiz akdarıyla çeşitli eleştirilerde bulundu. Açıklık getirmek gerekiyor ki, MHP’nin çıkan projeleri tam manasıyla Kütahya’nın hemfikir olduğu, Kütahya’mızın bütününe hitap eden projelerden oluşmaktadır. Bizim projelerimiz uçuk kaçık değil, ayakları yere basan, olabilir projelerdir. Projelerimizi halkımızın yakından takip ettiğini biliyoruz, çok ciddi destekleri olduğunu da söylemekte yarar var. Tüm halkımıza tekrar teşekkür ediyorum.”
Aklın ve alın terinin ürünü bu eserleri heyecanla paylaşmaya devam edeceğiz” Işık projelerini başlıklar halinde şöyle sıraladı:
1. EĞİTİME DESTEK
PROJESİ
Şehrimizde bulunan tüm okullarımızın güvenlik ve altyapı eksiklikleriyle çevre düzenlemeleri en kısa zamanda tamamlanacaktır. Okullarımızın ihtiyacı olan eğitim, öğretim materyalleri ve spor malzemeleri temininde okullarımıza yardımcı olunacaktır. Mevcut öğrenci yurtlarının çevre, temizlik ve ulaşımla ilgili sorunları çözülecek ve yeni yurt açılmasına yönelik girişimler desteklenecektir. Türkiye genelinde yapılan merkezi sınavlarda dereceye giren öğrencileri le dönem sonlarında okullarında başarılı olan öğrenciler yaz okullarına ve eğitim kamplarına gönderilerek başarıları teşvik edilecektir. Üniversiteye hazırlanan gençler için üniversitelerle işbirliği içerisinde her yıl kariyer günleri düzenlenecektir. İlgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapılarak öğrencilerimizin ilimizde bulunan şehitliklere ve turistik mekanlara yapacakları gezilere belediyemizce araç desteği sağlanacaktır. Üniversite öğrenci kulüpleri ve toplulukları ile işbirliği içerisinde öğrencilerimiz için Kütahya’nın tarihi ve turistik yerlerine yapılacak gezilerle ilimizin daha iyi tanıtımı sağlanacaktır. Kent konseyi gençlik meclisi çalışmaları desteklenecek ve genç dostu belediye yönetimi sergilenecektir. Üniversite öğrencilerimizin Kütahya ile ilgili lisans, yüksek lisans ve doktora tezlerinin basımı ve yayımı desteklenecektir.
İKAMET-KART PROJESİ
İkametgahları ilimizde bulunan üniversite öğrencilerimiz için, buna Kütahyalı öğrencilerimiz dahildir, iller bankası aracılığı ile gelen, genel bütçe vergi gelirleri payları öğrencilerimiz adına düzenlenecek, ikamet karta yüklenerek, ulaşım, su, gıda vb. amaçlarla kullanılmak üzere hizmet yardımı olarak harcamaları ve böylelikle ilimiz esnafının güçlenmesi sağlanacaktır. Bu ikamet kart uygulaması ile hem üniversite öğrencilerimizin ilimiz nüfusuna dahil edilerek yaşlı nüfusun normalleştirilmesi ve ilimizin yatırım yapılabilecek bir ile dönüştürülmesi sağlanacak hem de ilimiz adına alınacak genel bütçe vergi gelirleri artırılacaktır. Bildiğiniz gibi üniversitemizin çok sayıdaki öğrencisi maalesef ikametgâhları burada olmadığı için ilimiz nüfusu yaşlı bir nüfus haline dönüşmüştür. Bunların ikametgahlarının ilimize alınmasıyla normal bir şehre dönüşeceğiz ve ulusal ya da uluslararası arenada yatırım yapılabilir bir il konumuna yükselmesini sağlayacağız.
2. KURS VE REHBERLİK
HİZMETLERİ PROJESİ
İlgili kurumlarla işbirliği yapılarak ortaokul öğrencileri için Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ücretsiz hazırlık kursları, lise öğrencileri için ise üniversiteye giriş sınavlarına yönelik ücretsiz hazırlık kursları açılacaktır. Burada gönüllü öğretmenlerimiz ve birçok uzman kadroyu öğrencilerimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Üniversite tercihinde bulunacak öğrencilerimize yardımcı olmak ve ilimiz Üniversitelerinde okuyan öğrencilerimizin yaşadıkları sorunların çözümüne katkıda bulunmak amacıyla alanında uzman personelin istihdam edileceği bir üniversite rehberlik bürosu açılacaktır.
3. KREŞLER VE GENÇLİK
MERKEZLERİ PROJESİ
Okul öncesi öğrencilerimiz için şehrimizin bazı semt veya bölgelerinde oyun evleri ve kreşler açılacak, ayrıca gençlik merkezleri öğrencilerimizin hizmetine sunulacak. Üniversite öğrencilerinin sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarına cevap verebilecek gençlik merkezleri oluşturulacak.
4. ÇOCUK ŞEFKAT EVLERİ
Koruma altında bulunan 6-18 yaş arası çocuklarımız için şehrimizin okullara ve hastanelerine yakın kültürel ve fiziksel yapısı uygun bölgelerinde alanında eğitimli ve sertifikalı personelimiz eliyle çocuklarımızın sosyal yaşamdan kopmadan istismar ve suç eğiliminden uzak güvenli ortamlarda yaşamalarını sağlamak amacıyla çocuk şefkat evleri açılacak.
5. ÇOCUK TRAFİK
EĞİTİMİ PARKI
Çocuklarımıza teorik ve uygulamalı trafik eğitimi verebilmek amacıyla çocuk trafik eğitimi parkı yapılacak ve bu parkın engelli çocuklarımızın da hizmetine sunulması sağlanacaktır.
6. ÜSTÜN ZEKALI /
YETENEKLİ ÖĞRENCİLER
İÇİN EĞİTİM MERKEZİ
PROJESİ
İlgili kurumlarla işbirliği yapılarak ilimizde yaşayan üstün zekalı veya yetenekli çocuklarımızın taşıdığı özellikleri korumalarına, ülkemize ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla üstün zekalı veya üstün yetenekli öğrenciler eğitim merkezi açılacaktır.
7. BİLİM MERKEZİ PROJESİ
Toplumda bilimsel kültürün yaygınlaştırılmasını sağlamak, çocuklarımızın ve gençlerimizin bilim insanı olmalarını özendirmek amacıyla içinde deney düzenekleri, özel tasarım galerileri, bilim atölyeleri, bilimsel gösteri ve söyleşilerin yapıldığı bilim sahnesi, sergi alanları, araştırma ofisleri gibi donanım ve ortamların bulunacağı bilim merkezleri oluşturulacaktır.
8. KÜLTÜR MERKEZİ
PROJESİ
Eğitim ve Kültür faaliyetlerine katkıda bulunmak amacıyla ilgili kurumlarla işbirliği içerisinde Kütahya’daki mevcut Kütüphanelerin bir merkezde toplanacağı ve engelli vatandaşlarımızın da yararlanabileceği tam donanımlı ve bölgemizin en zengin ve hatta en büyük Kütüphanesi ile içerisinde farklı kapasitelerde, 100, 250, 500, 750,1000 ve 1500 kişilik konferans salonlarının ve sergi alanlarının yer alacağı kültür merkezi ilimize kazandırılacak ve öğrencilerimizin bu merkezden ücretsiz olarak yararlanması sağlanacaktır.
9. SPORA VE SPORCUYA
DESTEK PROJESİ
İlimiz Amatör Spor kulüplerine ve alanlarında başarılı olmuş sporculara maddi yardımda bulunularak çocuklarımızın ve gençlerimizin spor faaliyetlerine katılımları özendirilecektir. Her yıl belediye kupası adı altında çeşitli spor dallarında düzenlenecek olan ferdi okullar arası veya kulüpler arası yarışmalrla spor faaliyetleri desteklenecek ve başarılı sporcularımızın ödüllendirilecektir.
10. SPOR VE KAMP
MERKEZLERİ PROJESİ
Vatandaşlarımızın spor, kültür ve eğlence ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla içerisinde çeşitli spor dallarına; basketbol, voleybol, hentbol, masa tenisi, bowling vb. hizmet alanlarında hizmet edilecek birimlerin bulunduğu spor merkezleri oluşturulacaktır. Enne barajı ve çevresinde ulusal ve uluslararası su sporları için gerekli düzenlemeler yapılacak ve spor tesislerinin yapımı sağlanacaktır. İlimizin termal su kaynaklarıyla zengin Ilıca, Yoncalı ve Enne Barajı çevresinde sporcularımıza yönelik kamp merkezleri yapılacaktır.
11. MAHALLE VE SEMT
SAHALARI
İhtiyaç duyulan mahalle ve semtlerimizde çocuklarımız, gençlerimiz ve yetişkinlerimiz için açık ve kapalı spor alanları ile semt sahaları yapılacaktır. Yoncalı Mahallesi’ne amatör ve profesyonel futbol takımlarımız için antrenman sahaları yapılacak, bölgemizdeki termal tesisleri yatak kapasiteleri bu yolla artırılarak bu potansiyelimizin, yatak kapasitelerinin ve doluluk oranlarının artırılması sağlanacaktır. O bölgenin Kütahya’nın dışa açılan yüzü olması için bu ihtiyaçları karşılamayı düşünüyoruz. Vefa, Sazak, Alayunt ve Evliya Çelebi Mahallelerinde hala mevcut olan spor sahaları yenilerek daha etkin kullanımları sağlanacaktır.
12. ENGELSİZ SPOR
PROJESİ
Engelli vatandaşlarımızın çeşitli dallarda spor yapabilecekleri tesis ve alanlar oluşturulacaktır. Ulusal ve uluslararası düzeyde engelliler spor turnuvaları ve yarışmaları düzenlenerek gençlerimizin ve çocuklarımızın bu yarışlara katılmaları sağlanacaktır.
13. KÜTAHYASPOR
DESTEK PROJESİ
1966 yılında kurulan ve ilimizin markası olan Kütahyaspor’a sahip çıkılacak, yönetim sorunları siyaset üstü bir anlayışla mutlaka çözülecek ve kalıcı bir çözüme kavuşturulacaktır.
Kütahyaspor’un altyapı ve tesis ihtiyaçları karşılanacak, profesyonel lige çıkması ve birinci LİG’de top oynaması sağlanacaktır.
KÜTAHYASPOR FUTBOL
OKULU AÇILACAK
Kütahyaspor Futbol okulu açılarak altyapı çalışmalarına hız verilecektir ve böylece ilimizden ve ilimize bağlı ilçelerimizde Kütahyaspor’a destek olmak isteyen ve altyapı oluşturacak çocuklarımızın burada eğitim almaları sağlanacaktır. İlgili kurumlarla işbirliği yapılarak ilimiz şehir stadyumunun en kısa sürede inşası sağlanacak ve bu spor tesislerinin ilimize kazandırılması gerçekleştirilecektir.
14. AMATÖR SPOR
KULÜPLERİNE DESTEK
PROJESİ
Sporu yaygınlaştırmak ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklarda korumak için Amatör Spor Kulüplerinin çalışmaları belediyemizce desteklenecek ve böylece ilimizdeki spor potansiyelinin daha ön saflara çıkması sağlanmış olacaktır. Sporun alt yapısını oluşturan amatör spor kulüplerine ayni ve nakdi yardım yapılacaktır. Amatör spor kulüplerine nakdi gelir sağlayacak kaynaklar oluşturulacak, Kütahya Belediye Spor Kulübü güçlendirilerek faaliyette bulunulan branş sayısı artırılacaktır.
15. GELENEKSEL ATA
SPORLARI MERKEZİ
PROJESİ
Güreş, Atlı Cirit, rahvan binicilik, karakucak güreş ve kuşak güreşi gibi geleneksel spor dallarının canlandırılması için ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışmalar yapılacak, bu sporlara ilgisi olan vatandaşlarımız desteklenecek, bu tür sporların yapılabileceği geleneksel ata sporları merkezi ve tesisi oluşturulacaktır. Her yıl düzenli olarak yapılan geleneksel rahvan at yarışlarına katılan sporcularımız desteklenecek, bu yarışlara katılan misafirlerimiz talepleri halinde belediyemizce ağırlanacak ve engelli vatandaşlarımızın da at ile rehabilitasyon çalışmaları gerçekleştirilecektir. Geleneksel Türk zeka ve strateji oyunları; mangala, dama, üç taş, dokuz ta vb. gibi oyunlar belediyemizce desteklenecektir.
16. YENİ SPOR DALLARI
DESTEK PROJESİ:
Kütahya’nın vizyonuna ve tanıtımına hizmet edeceğini inandığımız Off Read –Moto Kros, klasik araç ve yamaç paraşütü vb. spor dallarının geliştirilmesi için özel şahıs ve kuruluşlarının çalışmaları desteklenecek. Pistleri yapılacak ve yarışmalar düzenlenecek. Bu yapılan pistler Türkiye’nin en iyi pistleri olacak.
17. YAZ SPORLARI VE
SANAT OKULLARI PROJESİ:
Öğrencilerinin boş zamanlarını değerlendirmek, tatil yapmalarına sağlamak dostluk ve arkadaşlık bağlarını kuvvetlendirmek amacıyla yaz tatillerin de yaz sporları ve sanat okulları açılarak sağlıklı nesil ve güvenli gelecek için bu çalışmalar yapılacaktır. Tamamen ücretsiz olacak bu okullarda çeşitli sportif faaliyetler, geziler, zeka strateji oyunları, kitap okuma bilgi yarışmaları sanatsal faaliyetler gibi etkinliklere yer verilecektir.
18. SPORTİF OLTALICILIK PROJESİ:
Geleneksel oltacılık yöntemleri ve koruma planlı balıkçılığı yaygınlaştırmak, sevdirmek amacıyla porsuk ve Enne barajlarının uygun yerlerinde balık tutma merakı olan bireylerin aileleri ile gelip hem piknik yapıp hem de olta balıkçığı yapabilecekleri alanlar oluşturulacaktır.
19. SPORCU HASTANESİ VE KAMP MERKEZİ PROJESİ:
Yoncalı termal kaynaklarından yararlanarak Enne barajı bölgesinde sporcu kazalarından kaynaklanan hastalıkların tedavi edilebilecek bir sporcu hastanesi ile spor takımlarının kamp yapabilecekleri sosyal tesisler ve ant ıraman yapabilecekleri sahalar yapılacaktır.
20. KUŞ KÖYÜ PROJESİ:
İlimizde bulunan birçok kuşu ve güvercin besleyicileri için oluşturulacak kuş köyün de bu besleyicilerin her zaman ve her türlü faaliyetleri, her yıl düzenlenen kupa törenleri ve belediye olarak desteklenecektir. Bunun da ilimizin tanıtımın da ve ekonomisinin güçlenmesi adına ciddi projelerden biri olduğunu söylemek isterim.
21. ÇOCUK KÖYÜ PROJESİ:
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı ve ülkemize faydalı bireyler olarak yetiştirilmelerini sağlamak amacıyla içerisin de her türlü etkinliğin yapılabileceği bir çocuk köyü oluşturulacak ve çevremizin tanıtımına katkıda bulunacaktır.
2. GRUP PROJELER:
KÜLTÜR VE SANAT PROJELERİ
1. SANAT GÜNLERİ VE FESTİVALLER ŞEHRİ KÜTAHYA:
Kütahya’nın tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtmak ve sanatın geniş kitlelere yayılmasını ve yerel sanatçılarımızın eserlerimi sergileme sini sağlamak ve ülkemizin ve Türk dünyasının kültür hayatına katkı da bulunmak ve örnek insanların hatırlamak amacıyla Kütahyalı sanatçılar adına Kütahya sanat günleri düzenlenecek ve Kütahya’mızın festivaller şehri olarak anılması sağlanacaktır. Bu kapsamda 30 ağustos Kütahya’nın kurtuluşu ve Zafer bayramı kutlama törenlerini içine alan Kütahya günlerinde şiir sunumları, minyatür, resim, hat, el işi sergileri ve sanat ödülü günleri düzenlenecek konuk sanatçılara şehrimizin tarihi ve turistlik mekanları ile Domaniç, Çavdarhisar, Dumlupınar ve Simav ilçelerimiz gezdirilecektir. Anılan törenlere ilimiz dışından katılan misafirlerimizin isteği halinde Belediyemiz sosyal tesislerinin imkanlarımızdan yararlanması sağlanacaktır.
2. SANATKARLAR ŞEHRİ KÜTAHYA:
Güzel sanatlar alanın da edebiyat, şiir, müzik, resim heykel, hat, ebru vb. faaliyette bulunan sivil toplum kuruluşlarının ilimizin tanıtımına yönelik çalışmaların da desteklenecek şehir dışı programlarda ayni ve nakli destek sağlanacaktır.
3. ŞAİRLER ŞEHRİ KÜTAHYA PROJESİ:
Şiir sever vatandaşlarımıza şiir yazma ve şiir okuma tekniklerini öğretmek acıyla ücretsiz kursların verileceği şiir atölyesi kurulacaktır .Yine b u kapsam da her ay şiir okunma etkinlikleri yılda bir kez olmak üzerde Kütahya ulusal şairler şöleni düzenlenecek bu etkinliklerde ilimiz dışın dan katılacak misafirlere belediye tarafından konaklama imkanı sağlanacaktır
4. BELEDİYE KONSERVUATAR PROJESİ:
Kültür ve uygarlığımızın temel taşlarını oluşturan Türk müziğini ve Türk folklorunu asıl olanını icra etmek ve korumak amacıyla belediye konservatuarın da her yaş ve meslekten kişilere enstrüman piyano, bağlama, ut, ney ve benzeri halk oyunları ve mehter eğitimleri verilecektir. Bu eğitim de başta Kütahya yöresinin müzikleri olmak üzere Türk müziğini özgün eserlerinin öğretildiği ve konserlerinin yapılabileceği Türk halk müziği korosu ve Türk sanat müziği korosu kurulacaktır.
5. BELEDİYE TİYATROSU PROJESİ:
Üç farklı yaş grubun da 10 ,14 15 ve 25 üstü yaş grupları olmak üzere ücretsiz tiyatro kursları düzenlenecek bu kurslarda yetişen başarılı sanatçılarla çocuklar ,gençler ve yetişkinler için tiyatro oyunları sahneye konulacaktır . Bu kapsam da Kütahya kültür parkı için de tiyatro sahnesi yapılarak ilimizin hizmetine sunulacak bu sahnenin tiyatro, konser faaliyetlerin de etkin bir şekilde kullanımı sağlanacaktır.
6. EL SANATLARI VE MESLEK EDİNDİRME KURSLARI:
Başvuruya ve ihtiyaç durumuna göre gençlerimiz ve yetişkin bireyleri n nakış, kursları ve başarılı olanlara başarı sertifikası verilecek.
7. ZANAAT ÇARŞISI PROJESİ:
Günümüzde kaybolmaya yüz tutmuş meslekleri tekrar hayat geçirmek için içinde birçok materyalin bulunduğu bir çarşı olacak.
8. KÜLTÜR VE SANAT YAYINLARI PROJESİ:
Resim müzik ve edebiyat olmak üzere sanat dalların da insan yetiştiren ilimizin gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla kütüphane birimi yeniden düzenlenecek.
9. KARDEŞ ŞEHİRLER PROJESİ:
Kütahya’nın tanıtımını yapmak ve eğitim kültür ve sanat alanın da karşılıklı bilgi alışverişin de bulunmak amacıyla oluşturulan proje hayat geçirilecek.
10. TÜRKÇE İSMLER PROJESİ:
Türkçe isimler kataloğu hazırlanacak yeni iş yeri sahiplerine iş yerlerine isim verilmesi desteklenecektir. Tabela vergisinin belli bir oran da indirim sağlanacaktır.
11. KÜTAHYA TANITIM GÜNLERİ PROJESİ:
İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerde tanıtım günleri düzenlenip Kütahya tanıtımı yapılacak.
12. KÜTAHYALILAR BULUŞMASI PROJESİ:
İlimizde veya şehir dışın da yaşayan Kütahyalı sanatçıların bir araya gelmesini sağlamak maçıyla düzenlenecek organizasyonlarla şehrimize gelmeleri sağlanacak.
13. HEMŞERİLİK BERATI PROJESİ:
Başarılı sanatçı, sporcu, iş adamlarına hemşerilik beraatı verilecektir.
14. ANMA PROGRAMLARI PROJESİ:
Kütahyalının yetiştirdiği önemli şahsiyetlerin doğum ve ölüm günlerinde anma programları düzenlenecek.
15. ZENGİN MÜZE PORJESİ:
Kütahya’nın değerlerinin toplanıp sergilendiği proje olacaktır
16. ULU CAMİ ÇEVRESİ DÜZENLEME PROJESİ:
Ulu cami çevresin de başlatılan restorasyon ve düzenleme çalışmaları caminin dokusu bozulmadan devam ettirilecektir. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin hizmetine sunulacaktır.
17. KADINLAR DAYANIŞMA MERKEZİ PROJESİ:
Kadınlar arasın da sosyal ve kültürel bağları güçlendirmek ve ilimiz kültürüne katkılarını arttırmak amacıyla kurulacaktır.
18. MAHALLİ SANATCILAR DAYANISŞMA PROJESİ:
İlimizde yaşayan müzisyenler başta olmak üzere yerel sanatçılar arsında dayanışmayı güçlendirmek amacıyla kurulacak.
…………………………….
21. TURİZM DANIŞMA VE REHBERLİK MERKEZİ PROJESİ
Kütahya’yı bir turizm kenti haline getirecek projeleri üretmek ve çalışmalar yapmak amacıyla belediyemiz bünyesinde kurulacak turizm danışma ve rehberlik merkezinde tanıtım ve eğitim çalışmaları yapılacak, turizm yarışmaları düzenlenecek, merkezi turizm danışma büroları açılacak, ilimizin tarihi ve kültürel değerlerini tanıtacak kitaplar ve raporlar hazırlanarak bunların geniş kitlelere ulaşımı sağlanacak ve şehrimizin tanıtımı ön plana çıkarılacaktır.
22. YEREL MEDYA OFİSİ PROJESİ
Belediyemiz Hizmet Binası içerisinde yerel medya çalışanlarımıza, belediyemiz faaliyetlerini yakından takip edebilecekleri ve çalışmalarını orada yapabilecekleri yerel medya ofisi tahsis edilerek belediyemiz faaliyetlerinde ve Kütahya’mızın tanıtımında etkin olarak rol almaları sağlanacaktır.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir